Kerimcan Durmaz'ın Cadılar Bayramı için kostüm seçimi olay oldu

26 yaşındaki sosyal medya fenomeni, makyör ve DJ Kerimcan Durmaz, 2009 yılında Cadılar Bayramı için giydiği cesur kostümüyle görenleri şaşırttı. Bir süre önce Amerika'ya yerleşen ve hayatına orada devam eden Durmaz sosyal medyada yaptığı fotoğraf paylaşımlarıyla yine adından söz ettirdi. Sıra dışı makyajıyla poz veren Durmaz'ın yüzünden çok kıyafeti dikkat çekti.

Uçak tuvaletinde yaptığı paylaşımla günlerce konuşulan Kerimcan Durmaz'ın 2019 yılında Cadılar Bayramı'nı kutlamak için giydiği kıyafeti sosyal medyayı salladı. Bir süredir Amerika ve Türkiye arasında mekik dokuyan ünlü fenomen Kerimcan Durmaz, bu sefer de Cadılar Bayramı için tercih ettiği kostümüyle olay oldu. Durmaz'ın "jartiyerli" cadılar günü paylaşımı tepkilere yol açtı.

Instagram'da 3,7 milyon takipçisi olan Durmaz'ın fotoğrafına sosyal medya takipçilerinden saatler içinde binlerce beğeni ve yorum yağdı. Kerimcan Durmaz'ın sosyal medyada eleştirilen Cadılar Bayramı paylaşımları 17 saatte 122 bin kişi tarafından beğenildi. Paylaşımlarına ''Halloween 2019 NYC... Bakalım yarın nasıl bir makyaj gelecek'' notunu düşen Durmaz'ın bu yıl Cadılar Bayramı kutlamalarında ne giyeceği ise merak konusu oldu.

"İNTİHAR ETMEYİ DÜŞÜNDÜM"

Armağan Çağlayan'ın Gör Beni adlı programına konuk olan Kerimcan Durmaz, üç yıl önce Instagram hesabı üzerinden paylaştığı müstehcen videoya ilişkin konuşmuştu.

Kerimcan Durmaz açıklamasında, "Bazı kesim benim bilerek yaptığımı düşündü ama kim bilerek ayağına sıkar ki! Bedelini çok ağır ödedim. Aklınıza gelmeyecek şeyler yaşadım ve bunu yaşadığımda 23 yaşındaydım. İntihar etmeyi falan düşünüyordum..." demişti.

İşte Kerimcan Durmaz’ın Cadılar Bayramı paylaşımları:

Kerimcan Durmaz'ın Cadılar Bayramı için kostüm seçimi olay oldu

Kerimcan Durmaz'ın Cadılar Bayramı için kostüm seçimi olay oldu

Kerimcan Durmaz'ın Cadılar Bayramı için kostüm seçimi olay oldu

 

 

Kerimcan Durmaz'ın Cadılar Bayramı için kostüm seçimi olay oldu ile ilgili etiketler Kerimcan Durmaz Sosyal Medya cadılar bayramı kostüm Hallowen
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.