Kerimcan Durmaz'ın ablasından Aleyna Tilki'ye: ''İşine bak!''

Geçen yıl aynı gün yeni şarkı çıkaran Aleyna Tilki ile Kerimcan Durmaz bu yıl da aynı gün yeni şarkılarını dinleyiciyle buluşturdular. İlginç tesadüf sonrası Kerimcan Durmaz'ın ablası sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu ve genç popçu Aleyna Tilki'ye ''İşine bak'' dedi.

Aleyna Tilki 'Tanırım İntiharı' adlı yeni şarkısını piyasaya sürdüğü gün, Kerimcan Durmaz da 'KMN' isimli şarkısının klibini izleyiciyle buluşturdu. Aleyna Tilki ile aynı gün klibini yayınlayan Kerimcan Durmaz'a ablası Serap Akbudak sahip çıktı ve bunun bir tesadüf olmayacağını ima etti. İşte detaylar...


Aleyna Tilki ve Kerimcan Durmaz geçen yıl olduğu gibi yine aynı gün şarkı çıkarttı. Bu tesadüf sonrası Kerimcan Durmaz'ın ablası sosyal medya hesabından Aleyna Tilki'ye göndermede bulundu ve ''Bugün ben susuyorum, kardeşim söylüyor. Aleyna işine bak. 2. kez aynı gün şarkı çıkarmak tesadüf olamaz herhalde.'' şeklinde imalı bir paylaşım yaptı. Gözler Aleyna Tilki'den gelecek açıklamaya çevrildi.


KLİPLERİ NE KADAR İZLENME ALDI?

Aleyna Tilki'nin 'Tanırım İntiharı' adlı yeni şarkısı YouTube'da 2 saatte 52 bin görüntülenme alırken, Kerimcan Durmaz'ın 17 saat önce yayınlanan 'KMN' şarkısı 219 bin görüntülenme aldı.

*Kerimcan Durmaz'ın geçen yıl dinleyiciyle buluşturduğu 'Peşimde' şarkısının klibi bugüne kadar YouTube'da toplamda 34 milyon kişi tarafından izlenirken, Aleyna Tilki'nin 'Retrograde' şarkısının klibi 14 milyon izlenme aldı.

KERİMCAN DURMAZ GEÇEN YILKİ TESADÜF İÇİN NELER SÖYLEMİŞTİ?

Aleyna Tilki geçen yıl İngilizce şarkısı 'Retrograde'i yayınladığı gün, Kerimcan Durmaz da 'Peşinde' şarkısını dinleyiciyle buluşturmuştu. Şarkıyı çıkaracağı tarihi önceden belirlediğini söyleyen Durmaz, "Ben çıkaracağım tarihi belirlemiştim o da sonradan belirledi" açıklamasında bulunarak Aleyna Tilki'nin bilerek aynı tarihe denk getirmiş olduğunu öne sürmüştü.

Kerimcan Durmaz geçen yıl Aleyna Tilki ile aynı gün klibini yayınlaması konusunda, Armağan Çağlayan'ın programında "Ben zaten klibimi yayınlayacağım tarihi 26 Şubat’ta duyurmuştum. Aleyna Tilki’de bundan yaklaşık 1 hafta sonra klibini çıkartacağı tarihi paylaştı. Dinlenme veya izlenme oranlarımızla bir kıyaslanmaya, yarışa girmek istemiyorum. O da çok güzel bir iş yapmış, çok beğendim. Ben Aleyna’yı başarılı buluyorum" açıklamasını yapmıştı.

Kerimcan Durmaz'ın ablasından Aleyna Tilki'ye: ''İşine bak!'' ile ilgili etiketler Kerimcan Durmaz Aleyna Tilki
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.