Kerimcan Durmaz trafik kazası geçirdi!

Sosyal medya fenomeni ve DJ Kerimcan Durmaz, Yalova dönüşünde trafik kazası geçirdi. Kazayı hafif yaralı bir şekilde atlatan Durmaz, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Verilmiş sadakamız varmış, kazayı ucuz atlattık" dedi.

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz konser için Yalova'ya gitti. Durmaz otomobille dönüş yolunda kaza yaptı. Otomobili arkadaşının kullandığını ifade eden sosyal medya fenomeni, kazayı ucuz atlattı.

"VERİLMİŞ SADAKAMIZ VARMIŞ, KAZAYI UCUZ ATLATTIK"

Kerimcan Durmaz, yaptığı açıklamada sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti. Fenomen isim sevenlerinden gelen geçmiş olsun mesajlarına teşekkür etti. Durmaz "Verilmiş sadakamız varmış, kazayı ucuz atlattık. Airbag yüzüme çarptı. En korktuğum şeyi yaşadım" diyerek korku dolu o anları anlattı.

Kerimcan Durmaz trafik kazası geçirdi!

Kerimcan Durmaz trafik kazası geçirdi! - Resim : 2

Kerimcan Durmaz trafik kazası geçirdi! ile ilgili etiketler Kerimcan Durmaz Trafik kazası
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.