Kerimcan Durmaz muhteşem evini kaç bin TL'ye satın almış olabilir?

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz ve saray yavrusu evi...

Kerimcan Durmaz Instagram hesabından paylaştığı videolarla fenomen olduktan sonra DJ'liğe adım atan ve yaptıklarıyla sürekli gündeme gelen Kerimcan Durmaz kendini ödüllendiriyor.

Kerimcan yeni evine servet ödedi.

728xauto_34

728xauto_33

Kısa bir süre önce kendine lüks bir otomobil alan Durmaz, şimdi de yeni evi için paraya kıydı.

728xauto_32

Yatırım yapmaya başlayan fenomen isim, Maslak'ta bulunan lüks bir rezidanstan daire aldı.

Durmaz'ın evi tam 1 milyon 200 bin TL değerinde.

728xauto_31

728xauto_30

KERİMCAN DURMAZ KİMDİR?

1994 doğumlu Kerimcan Durmaz üç çocuklu bir ailede yetişmiş. Kendisi akrep burcu. Pek çok insan sempatik bulurken bazıları da komik olduğunu düşünüyor. Bakımlı olmayı seven Kerimcan Durmaz heves olarak başlayan makyajı ilk önce ablarında sonra kendinde ve daha sonra da insanlara yapmaya başlamış. Kendiyle barışık gay olduğunu rahatça dile getiren bir ikon. Aylık kazancının 200 bin TL'yi geçtiği söylenen Kerimcan Durmaz’ın “Sizceğğğ” “Ablan star bebeğim” gibi sözleri dalga dalga yayılıyor.

Son zamanların internet fenomeni olan Kerimcan Durmaz adını Snapchat ile duyursada Instagram ve twitter hesapları sayesinde kendine has tarzıyla ortalığı sallıyor.Make-Up Artist, Dj, İnternet Fenomeni ne ararsanız onda hepsi var. Ama o makyaj uzmanı olarak atılmış iş hayatına ve Bakü’den güzel teklifler alınca çalışmak için oraya gitmiş. Daha sonrasında Periscope ile bizim hayatlarımıza girmiş. Şimdilerde çılgın partiler düzenleyen, Dj’lik yapan, modellik yapan ve kendisine makyaj yapmasını isteyen bir sürü insanla meşgul. Hiç boş günü yok. En yakın arkadaşları Caner Çalışır, Hakan Kakız, Samet Licina ile bize sosyal medya üzerinden eğlenceli anlarını paylaşmayı da ihmal etmiyor. Ayrıca ünlüler ve bazı ünlü eşleriyle de eğlenceleri videoları var.

Kerimcan Durmaz muhteşem evini kaç bin TL'ye satın almış olabilir? ile ilgili etiketler Kerimcan Durmaz servet değerinde
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.