Kerimcan Durmaz, kendi programında Seren Serengil'i hedef aldı!

Sosyal medyada ünlü olan Kerimcan Durmaz, ilk gösterisini geçtiğimiz akşam düzenledi. Durmaz'ın gösterisine giden Seren Serengil, canlı yayına ünlü DJ'i konuk etti. Kerimcan canlı yayında "Seren ve Fatih Ürek'e çok kızdım. Arkamı döndüm gitmişler." dedi.

Sosyal medyada çektiği videolarla ünlenen, şu sıralar Dj'lik yapan Kerimcan Durmaz Star TV'de yayınlanan 'Duymayan Kalmasın' adlı magazin programına konuk oldu. Kerimcan, Seren'e kendi programında şoku yaşattı.

"SEREN SERENGİL'E ÇOK KIZDIM"

Canlı yayında açıklamalarda bulunan Kerimcan Durmaz Bostancı'da hakkında bilinmeyen birçok şeyi Duymayan Kalmasın canlı yayınında anlattı.

Durmaz "Bostancı'daki sahne şovumdan erken ayrılan Seren Serengil ve Fatih Ürek'e çok kızdım. Ben egosu olmayan samimi biriyim insanlar da buna aç olduğu için sevildim. Dj ya da şarkıcı değilim ben sadece şov insanıyım." ifadelerini kullandı.

seren-serengil-e-kerimcan-dan-programinda-buyuk-10459684_6773_m

seren-serengil-e-kerimcan-dan-programinda-buyuk-10459684_3068_m

Kerimcan Durmaz, kendi programında Seren Serengil'i hedef aldı! ile ilgili etiketler Kerimcan Durmaz Seren Serengil canlı yayın Duymayan Kalmasın
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.