Kerimcan Durmaz hakim karşısına çıktı!

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, 'Arto' olarak bilinen şarkıcı Harutyun Dalga'yı kendisine yönelik sözlerinden dolayı 'Sarallar' suç örgütüne şikayet ettiği iddiasıyla yargılandığı davada hakim karşısına çıktı.

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'ın, kamuoyunda 'Arto' olarak bilinen sanatçı Harutyun Dalga'yı kendisine yönelik sözlerinden dolayı Sarallar suç örgütü lideri Savaş Sarmusak'a şikâyet ettiği iddia edilmişti.

Kerimcan Durmaz hakim karşısına çıktı!

Bu şikâyet sonrası Arto'nun tehdit edildiği ileri sürülmüş, olayla ilgili soruşturma başlatılmıştı.

İRTİBATININ BULUNDUĞU KAYDEDİLDİ

İddianamede, Kerimcan Durmaz'ın sosyal medya paylaşımları ile tanındığı, özellikle örgüt lideri Savaş Sarmusak ile tanışıklığının ve telefon irtibatlarının bulunduğu kaydedildi.

Kerimcan Durmaz hakim karşısına çıktı! - Resim : 2

'OLMAZ KOÇUM, KİM NE SIKINTI YAPACAK ONA'

Şüpheli Kerimcan Durmaz'ın suç örgütünün uygun görüp onayladığı yerlerde sahne aldığı, örgüt lideri şüpheli Savaş Sarmusak'ın iletişimin tespiti tutanaklarına yansıyan bir görüşmesinde "Olmaz koçum, kim ne sıkıntı yapacak ona" şeklinde sözler sarf etmesinden şüpheli Kerimcan Durmaz'ın suç örgütünün koruması altında bulunduğunun değerlendirildiği kaydedildi.

Kerimcan Durmaz hakim karşısına çıktı! ile ilgili etiketler Kerimcan Durmaz Arto
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.