Keremcem'in kendinden 15 yaş küçük aşkı!

Eski eşi Seda Güven’den boşandıktan sonra hayatına kimseyi almayan Keremcem, yeniden aşık oldu. Genç oyuncu, İlay Erkök ile yeni bir maceraya yelken açtı.

Seda Güven’den boşandıktan sonra adı kimseyle anılmayan Keremcem, yeniden aşık oldu. Güzel oyuncu İlay Erkök, yakışıklı şarkıcının kalbini çalan isim oldu.

ff_4355

Kendisinden 15 yaş küçük sevgilisiyle ilk kez objektiflere poz veren oyuncu Keremcem’in mutluluğu her halinden belliydi.

IIlay-ErkoIk-Resimleri-2.Resim_

İLAY ERKÖK KİMDİR?

İrem Erkök'ü, mart ayında Sözcü'ye verdiği röportaj ile tanıyalım:

Hem İskoçya Kraliyet Akademisi'ne kabul edilen ilk Türk öğrenci olacak kadar zeki, hem de bir anda kendini bulduğu ‘Arkadaşım Hoşgeldin’ sahnesinde uzun süre kalacak kadar sempatik bir oyuncu İlay Erkök… Hem de İngiltere Kraliçesi’ne mektup yazacak kadar cesur… Genç oyuncu geçen yıl ‘Hayatımın Aşkı’ dizisiyle izleyenlerle buluştu; şimdiyse Osman Sınav’ın yeni projesinde yer alacak olmanın heyecanını yaşıyor.

“KENDİMİ BİR ANDA TOLGA ÇEVİK’LE SAHNEDE BULDUM!”

-İlk rolünü nasıl kaptın?

Kendimi bir anda Arkadaşım Hoşgeldin programında Tolga Çevik ile sahnede buldum.

-Bir kelimeyle Tolga Çevik?

Superman!

-Lisanslı voleybolcuyken nereden çıktı oyunculuk?

Voleybol, hobi olarak başladığım bir spor dalıydı ve hiçbir zaman meslek olarak seçmeyi düşünmedim. Oyunculuk ise, hep hayalim olan meslekti.

-Üniversite sınavlarında istediğin okulu ve bölümü kazanmana rağmen, ağabeyinin yönlendirmesiyle konservatuara girmişsin. Pişman oldun mu hiç? Hangi bölümü kazanmıştın?

Pişmanlığım olmadı. Özel bir üniversitenin ‘Sinema Televizyon Bölümü'nü burslu kazanmış olmama rağmen, kaydımı yaptırmadım. Tiyatro sınavlarının bir baraj puanı ve yetenek sınavı vardır… Bir risk aldım ve ağabeyimin beni çalıştırmasıyla birlikte tiyatro sınavlarına hazırlık sürecim başladı. Son zamanlarımda yeri geldi tereddüt ettim, yeri geldi başaracağımdan şüphe ettim ama asla pes etmedim. Çünkü ağabeyimin de dediği gibi ben ‘İLLA BACI’YDIM’ (motive sözü) ve istediğim okulu; ‘İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nı kazanmış oldum.

İSKOÇYA KRALİYET AKADEMİSİ’NDE OKUYAN İLK TÜRK; HEM DE KRALİÇE’YE MEKTUP YAZAN…

-İskoçya Kraliyet Akademisi'nde tiyatro okudun? Unutamadığın anıların var mı?

İskoçya kraliyet akademisindeki bursumla ilgili yanlış anlaşılmadan dolayı bir sorun çıkmıştı. Bu akademiye gidebilecek ilk Türk öğrenci oluşumun önündeki engelleri; okulla ilgili olan karışıklığı ve benim nasıl bir yol izlemem gerektiğine dair İngiltere Kraliçesi Elizabeth’e mektup yazdım. İlginçtir ki, birkaç hafta içinde sevindirici bir haberle geri döndüler.
Sınıf arkadaşlarıma ve hocalarıma mantı yapmıştım, afiyetle yedikten sonra hepsi benden tarifini istedi. Ve bunu ayda bir gelenek haline getirdik. Sanırım mantı İskoçya sınırları içerisinde eşsiz bir tat olarak hafızalarına ve damaklarına yer etmiş oldu. (Gülüyor.)

-1 kadın, 1 erkek idolünü söyler misin?

Audrey Hepburn, Charlie Chaplin.

-Hayatının filmi desem?

Henüz çekilmedi. Johnny Depp’le oynayacağım herhangi bir film… (Gülüyor.)

KADIN OYUNCU OLMAK…

-Türkiye’de kadın oyuncu olmak?

İmkan sunduğu kadar zorlukları da var. Şansın varsa kısa sürede parlıyorsun. Yalnız yaşın ilerlemeye başladıkça güzelliğin ve yeteneğin geri planda kalıyor üzücü bir şekilde. Tabii ki bu zorluklar kamera önü olarak ayırt etmeyeceğim. Kamera arkasında çalışan kadınlarımız için de geçerli.
-Hayata nasıl tutunur, nasıl güçlenirsin?
Hayatta her zaman mücadele etmeye devam ederim, yeni çözüm yolları ararım. Olmuyorsa bir sebebi vardır derim. Destek duyduğum zamanlarda ailem ve dostlarım beni her zaman koşulsuz güçlendiren etmen olmuşlardır.

EKRANLARA DÖNMEK İÇİN GÜN SAYIYOR

-Yeni bir projeye başlayacaksın. Seni nasıl bir rolde izleyeceğiz?

Osman Sınav’ın yeni bir projesiyle en yakın zamanda ekranlara geleceğim. Projede güzel isimler olduğunu biliyorum… Bu projenin bir parçası olacak olmam gercekten heyecan verici.

Keremcem'in kendinden 15 yaş küçük aşkı! ile ilgili etiketler Keremcem Aşk Seda Güven irem erkok osman sınav
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.