Kerem Tunçeri İfşa mesajları | Elif Şen Azra Kerem Tunçeri'ye ne dedi? Elif Şen Azra kimdir?

Kerem Tunçeri İfşa mesajları Sosyal medya milli basketbolcu Kerem Tunçeri'yi konuşuyor. Aslı Enver ile aşk yaşadığı iddia edilen milli basketbolcunun defteri hayli kabarık. Tunçeri, rahat durmuyor. Sosyal medyada mesajları ifşalanan Kerem Tunçeri hakkında Beren Güney ve Elif Şen Azra gibi fenomenler konuştu. Peki Kerem Tunçeri'nin ifşa mesajları neler? Elif Şen Azra Kerem Tunçeri'ye ne dedi? Elif Şen Azra kimdir? Detaylar haberimizde...

Kerem Tunçeri İfşa mesajları Milli Basketbolcu Kerem Tunçeri hakkında konuşulanlar bitmiyor. Sosyal medya Kerem Tunçeri'nin ifşa mesajlarını konuşuyor. Beren Güney ve Elif Şen Azra gibi fenomenler, Kerem Tunçer'nin kendilere attığı mesajları ifşa etti. Eccossi isimli instagram kullanıcısı da buna eklendi. Peki Kerem Tunçeri'nin ifşa mesajları neler? Elif Şen Azra Kerem Tunçeriye ne dedi? Elif Şen Azra kimdir? İşte yanıtı...


KEREM TUNÇERİ İFŞA MESAJLARI

Eski basketbolcu Kerem Tunçeri gönlünü şarkıcı Murat Boz'la ilişkisini geçtiğimiz yaz sonlandıran güzel oyuncu Aslı Enver'e kaptırdı.Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa’nın özel haberine göre, Kerem Tunçeri - Aslı Enver çifti ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor.Kerem Tunçeri ve Aslı Enver bir ay önce ortak arkadaşlarının organize ettiği bir ev partisinde tanıştı. Partide başlayan arkadaşlıkları zamanla aşka döndü.

ELİF ŞEN AZRA KİMDİR? KEREM TUNÇERİ'YE NE DEDİ?

Sosyal medya platformu instagram'da Elif Şen Azra'nin binlerce takipçisi bulunuyor.

KEREM TUNÇERİ İFŞA MESAJLARI

Korona virüs salgını sonrası ayrı kalan ikili telefon üzerinden ilişkilerini yürütmeye devam ediyor. Karantina süreci boyunca birbirlerini sürekli arayan ikili şimdilik ilişkilerinin duyulmasını istemiyor.Kerem Tunçeri'nin Aslı Enver ile ilişkisinin gün yüzüne çıkmasının ardından eski basketbolcunun sosyal medya üzerinden modellere ve fenomenlere attığı mesajlar ifşa edilmeye başlandı.Sosyal medya fenomeni Beren Güney, Kerem Tunçeri'nin kendisine attığını iddia ettiği mesajları paylaştı.

 

Beren Güney, Kerem Tunçeri hakkında 'karantinada kafayı yedi herhalde' notunu düştüğü bir paylaşımda bulundu. Fotoğrafının photoshop olduğu yorumları üzerine mesajların videosunu paylaştı.Instagram'da 120 bine yakın takipçisi bulunan Güney, daha önce de Beşiktaş forması giyen Muhammed Elneny'nin kendisine attığı mesajları ifşa ederek gündeme gelmişti.Beren Güney'in ardından bir başka sosyal medya fenomeni Elif Şen Azra da Kerem Tunçeri ile aralarında gerçekleştiğini öne sürdüğü konuşmaları paylaştı.

KEREM TUNÇERİ İFŞA MESAJLARI

Elif Şen Azra, söz konusu paylaşımında, 'Son zamanlarda kimler ile aşk yaşayacağını şaşırdın sanırım Kerem Tunçeri! Sırada kimler var daha acaba?' ifadelerini kullandı.
Fenomen isim daha sonra Whatsapp üzerinden yapılan yazışmaların da ekran görüntüsünü paylaştı.Kerem Tunçeri'nin mesajlarını ifşa eden son isim ise eccossi kullanı adıyla Instagram'da yaklaşık 60 bin takipçisi bulunan Ecem isimli model oldu.

Ecem, Kerem Tunçeri'nin kendisine attığını öne sürdüğü mesajları, 'Sanırım sadece tek bir kişiye yürümemiş' notuyla paylaştı.  Kaynak: Kerem Tunçeri'nin Beren Güney ile Elif Şen Azra mesajları ifşa oldu.

KEREM TUNÇERİ KİMDİR?

Kerem Tunçeri 14 Nisan 1979 tarihinde İstanbul'da doğdu. Türk millî eski basketbolcudur. 1.91 boyunda 86 kg ağırlığındaki Tunçeri, Oyun kurucu ve Şutör gard pozisyonlarında oynamaktadır. Abisi Kemal Tunçeri de bir basketbolcudur.

Galatasaray'da yetişen Kerem, basketbolda en önemli pozisyonlardan biri olan gard mevkiinde hem Türkiye'nin önemli takımlarında hem de Türk millî takımında önemli görevler aldı. Gösterdiği performansıyla Avrupa'nın önde gelen takımlarında forma giydi. 2010 FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası'nda maçın bitimine son 3 saniye kala attığı turnikeyle Türkiye millî basketbol takımını finale taşıdı. Tunçeri'nin millî takım ile en büyük başarısı da 2010'daki turnuvada gümüş madalya kazanarak geldi. Ayrıca 2001 Avrupa Basketbol Şampiyonasında de millî takım ile gümüş madalya kazanma başarısı gösterdiler.

KEREM TUNÇERİ SEVGİLİLERİ

Kerem Tunçeri'nin adının aşk dedikodularına karıştığı isimler...

Gamze Topuz
Çağla Şıkel
Aslışah Alkoçlar
Tuğçe Aral
Eda Taşpınar
Gamze Balım
Tuvana Türkay
Sinem Ökten

Kerem Tunçeri İfşa mesajları | Elif Şen Azra Kerem Tunçeri'ye ne dedi? Elif Şen Azra kimdir? ile ilgili etiketler Basketbol mesaj kerem tunçeri ifşa kerem tunçeri ne dedi beren güney elif şen azra ifşa kerem tunçeri
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.