Kerem Tunçeri, A Milli Takım Menajerliği görevinden istifa etti

Türkiye Basketbol Federasyonu, Kerem Tunçeri'nin 2016 yılından bu yana üstlendiği A Erkek Milli Takım Menajerliği görevinden ayrıldığını açıkladı. 42 yaşındaki basketbol adamı, Kanada'da alınan skandal sonuçların ardından göreve devam etmeme kararı verdi.

2016'da beri A Milli Takım Menajerliği görevini yürüten Kerem Tunçeri, istifa etti. Ay-Yıldızlılar son olarak, Kanada'da düzenlenen Olimpiyat Elemeleri'nde Yunanistan karşısında skandal bir yenilgi alarak okyanusu geçip derede boğulmuştu...

Türkiye Basketbol Federasyonu, Tunçeri'nin görevinden ayrıldığını açıkladı. TBF'den yapılan açıklamada, "2016 yılından bu yana üstlendiği A Erkek Milli Takım Menajerliği görevinden ayrılan Kerem Tunçeri’ye teşekkür eder, bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz" dendi.

MİLYONLARI SEVİNCE BOĞMUŞTU

Hidayet Türkoğlu, Mirsad Türkcan, İbrahim Kutluay, Mehmet Okur, Ömer Onan ve Hüseyin Beşok gibi yıldız isimlerin yer aldığı 78-79 jenerasyonunun önemli isimlerinde biri olan Kerem Tunçeri, 2010 Dünya Kupası yarı finalinde Sırbistan'a attığı son saniye turnikesiyle milyonları sevince boğmuştu.

1979 doğumlu guard, Galatasaray altyapısından yetişip özellikle Anadolu Efes forması altında uzun yıllar başarıyla mücadele etmiş, pek çok gence ilham kaynağı olmuştu. Bir ara Real Madrid forması da giyen Tunçeri, 2016'da Acıbadem Üniversitesi formasıyla basketbolu bıraktı. Kemal Tunçer'in kardeşi olan Kerem Tunçeri, A Milli Takım formasını 100'den fazla giydi. Aynı zamanda bir magazin figürü olan Tunçeri, Hidayet Türkoğlu'nun TBF Başkanı olmasıyla milli takım menajerliği görevini üstlenmişti.

Kerem Tunçeri, A Milli Takım Menajerliği görevinden istifa etti

Kerem Tunçeri, A Milli Takım Menajerliği görevinden istifa etti ile ilgili etiketler 12 dev adam kerem tunçeri A Milli Erkek Basketbol Takımı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.