Kerem Kamışlı'yı denize atan Yiğit Marcus Aral'ın avukatlarından ilginç istek

Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin'le ayrıldıktan sonra onunla aynı masada oturan Kerem Kamışlı'yı denize attığı için 34 yıl hapsi istenen Yiğit Marcus Aral hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı. Aral, Amerika'da olduğu gerekçesiyle 3 celseye katılmamıştı. Yazılım mühendisi Yiğit Marcus Aral'ın avukatları mahkemeye başvurarak ilginç bir talepte bulundu.

Türkiye Güzeli Şevval Şahin'le ayrıldıktan sonra onunla yemek yiyen iş insanı Kerem Kamışlı’yı denize atan Yiğit Marcus Aral hakkında olası kasıtla öldürmeye teşebbüs, tehdit ve hakaret gibi suçlardan 34 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı. Hakkında yakalama kararı çıkarılan Aral, Amerika'da olduğu gerekçesiyle 3 celseye katılmamıştı.

Kerem Kamışlı'yı denize atan Yiğit Marcus Aral'ın avukatlarından ilginç istek


ARAL'IN AVUKATLARI GÜVENCE İSTEDİLER

Sabah Gazetesi'nden Arzu Kaya'nın haberine göre; Avukatları mahkemeye başvurarak, Aral'ın uluslararası bir bilişim şirketini yönettiğini, tutuklanması durumunda uluslararası iş ağı yönetiminin sekteye uğrayacağını, büyük maddi kayıp yaşayacağını ve ABD vatandaşlığının tehlikeye gireceğini ifade ederek tutuklanmaması için güvence belgesi verilmesini istedi. Mahkeme ise bu talebi reddetti.

 

Kerem Kamışlı'yı denize atan Yiğit Marcus Aral'ın avukatlarından ilginç istek ile ilgili etiketler Şevval Şahin Yiğit Marcus Aral Kerem Kamışlı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.