Kerem Demirbay, Şampiyonlar Ligi için Newcastle United'ı geri çevirdi

Bundesliga ekibi Bayer Leverkusen forması giyen Kerem Demirbay, Premier League'in ve dünyanın en zengin futbol kulübü konumundaki Newcastle United'ın teklifini kabul etmedi. 28 yaşındaki orta saha, 2019 yazında Hoffenheim'dan 32 milyon euroya Leverkusen'e transfer olmuştu.

Suudi Arabistan destekli konsorsiyuma satılması sonrası Eddie Howe'un isteğiyle transfer çalışmalarını sürdüren Newcastle United, Türk asıllı Alman futbolcu Kerem Demirbay ile transferin son gününe kadar görüşmelerini sürdürdü ancak 28 yaşındaki orta saha oyuncusu kariyerine Leverkusen'de devam etmek istediğini iletti.

Gelecek sezon Şampiyonlar Lig'inde forma giyme isteğini İngiliz kulübüne ileten Demirbay, Almanya'da kaldı.

Almanya Milli Takım forması da giyen orta saha oyuncusu 2019 yılında Hoffenheim'dan 32 milyon Euro'ya Bayer Leverkusen'e transfer olmuştu.

Premier League'de kalma mücadelesi veren Newcastle United ara transferde 100 milyon eurodan fazla para harcadı.

Burnley'nin 30 yaşındaki santrforu Chris Wood için 30 milyon euro ödeyen Newcastle, Lyon'dan Brezilyalı orta saha Bruno Guimares'in için 42, Atletico Madrid'den İngiliz sağ bek Trippier ve Brighton stoper Dan Burn için 15'er milyon euro verdi.

Kerem Demirbay, Şampiyonlar Ligi için Newcastle United'ı geri çevirdi ile ilgili etiketler Bayer Leverkusen Bundesliga Newcastle United Kerem Demirbay premier league
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.