Kerem Bürsin'in Yeni Projesi Bi Tuhaf Hikaye Nedir, Konusu Ne?

Oyuncu Kerem Bürsin instagram hesabından yeni projesi Bi Tuhaf Hikaye'yi duyurunca hayranları adeta bayram etti. Biz de Bi Tuhaf Hikaye projesinin detaylarını araştırdık. İşte Kerem Bürsin'in Bi Tuhaf Hikayesi hakkında detaylar...

Son olarak Sen Çal Kapımı dizisinde rol alan oyuncu Kerem Bürsin'in yeni projesi Bi Tuhaf Hikaye oldu. Yakışıklı oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, projesi Bi Tuhaf Hikaye'nin görselini paylaştı. Hayranları ise Bi Tuhaf Hikaye hakkında detayları araştırmaya başladı.

Bİ TUHAF HİKAYE NEDİR, KONUSU NE?

Kerem Bürsin'in yer aldığı Bi Tuhaf Hikaye projesinin detaylarına dair henüz net bir bilgi bulunmuyor. Ancak oyuncunun daha önce Blu Tv'de yayınlanacak Lemi dizisinde rol alacağı söyleniyordu. Benim tahminim Lemi isim değiştirdi ve Bir Tuhaf Hikaye adını aldı.

İlerleyen günlerde Kerem Bürsin'in Bi Tuhaf Hikaye hakkında detayları paylaşmasını bekliyorum.

 

Kerem Bürsin'in Yeni Projesi Bi Tuhaf Hikaye Nedir, Konusu Ne? ile ilgili etiketler Kerem Bürsin
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.