Kerem Bürsin'in spor salonunda çekilen kaslı fotoğrafları Instagram'ı salladı

Kerem Bürsin'in spor salonunda çekilen pozları dikkat çekti. Boş zamanlarını spor yaparak geçiren 35 yaşındaki oyuncu Kerem Bürsin karın kaslarını gözler önüne serdi.

Boş zamanlarını spor yaparak geçiren Kerem Bürsin'in spor salonunda çekilen kareleri sosyal medyayı salladı. Son olarak eski sevgilisi Hande Erçel ile birlikte rol aldığı Sen Çal Kapımı dizisiyle ekranlarda yer alan Kerem Bürsin kaslı pozlarıyla Instagram'a damga vurdu. Kerem Bürsin'in spor salonunda çekilen karelerine hayranlarından beğeni yağdı. 


Spor salonunda çekilen karelerini 10 milyon takipçili Instagram hesabının hikaye bölümünden yayınlayan Kerem Bürsin'e hayranları övgüler yağdırdı.

''Spor benim için terapi gibi' diyen Kerem Bürsin, geçtiğimiz Mart ayında Vogue Türkiye'ye yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

''Spor; zihnime, vücuduma, kısacası kendime ayırdığım bir zaman dilimi. Nasıl sevdiklerimize, işimize veya bazen istemediğimiz şeylere zaman ayırıyorsak, spor da kendime ayırdığım ‘benim’ zamanım, benim için çok önemli çünkü spor yaparken düşünüyorum, hayaller kuruyorum, kafama bir şey takıldıysa onu çözmeye çalışıyorum. Kendi kendime terapi yapabildiğim, çok değerli ve önemli bir zaman dilimi oluyor.''

İşte Kerem Bürsin'in gündem olan o pozları...

Kerem Bürsin'in spor salonunda çekilen kaslı fotoğrafları Instagram'ı salladı

Kerem Bürsin'in spor salonunda çekilen kaslı fotoğrafları Instagram'ı salladı - Resim : 2

Kerem Bürsin'in spor salonunda çekilen kaslı fotoğrafları Instagram'ı salladı ile ilgili etiketler Kerem Bürsin
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.