Kerem Bürsin'den sonra Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik'in de Instagram sayfası kapatıldı

Sevgili Hande Erçel ile birlikte başrolü paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisiyle izleyici karşısına çıkan oyuncu Kerem Bürsin'in 9 milyon kişinin takip ettiği Instagram hesabı bilinmeyen bir nedenle kapatılmıştı. Bürsin'in ardından meslektaşı Burcu Biricik'in de hesabı kapatıldı.

9 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabına ulaşamayan Kerem Bürsin büyük bir şok yaşamıştı. Bürsin, hayranları tarafından Twitter üzerinden yönelttiği sorulara 'Ne olduğunu bilmiyorum' cevabını vererek konuyu anlamaya çalıştığını ifade etmişti.

Kerem Bürsin ardından bir şok da Camdaki Kız dizisinin yıldız oyuncusu Burcu Biricik yaşadı. Kerem Bürsin'in ardından oyuncu Burcu Biricik de aynı sorunla karşı karşıya kaldı. Biricik'in kişisel sayfası da Instagram tarafından kapatıldı.

Kerem Bürsin'den sonra Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik'in de Instagram sayfası kapatıldı

Kerem Bürsin'den sonra Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik'in de Instagram sayfası kapatıldı ile ilgili etiketler Burcu Biricik Kerem Bürsin Sosyal Medya Instagram Camdaki Kız
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.