Kerem Bürsin'den sonra adı Hakan Sabancı ile anılmıştı... Hande Erçel'den aşk iddialarına yanıt

Geçtiğimiz hafta eski sevgilisi Kerem Bürsin’le birlikte bir kahve dükkanında çekilen görüntüleri ortaya çıkan Hande Erçel'in adı son olarak sosyetik iş insanı Hakan Sabancı ile anılmıştı. Ünlü oyuncu hakkında çıkan aşk iddialarına Twitter hesabı üzerinden yanıt verdi.

Sen Çal Kapımızı dizisinde birlikte rol aldığı Kerem Bürsin ile geçtiğimiz Şubat ayında ilişkisini sonlandıran Hande Erçel, eski sevgilisiyle geçtiğimiz hafta Kavacık'ta bir kahve dükkanında görüntülenmişti.

İkilinin birlikte görüntülenmesi 'aşk kaldığı yerden devam' yorumlarının yapılmasına neden olmuştu. İkilinin fanları bu gelişme karşısında heyecanlandırken, Hande Erçel yeniden barıştıkları iddiasını yalanlamış ve ''Hayatımda şu an hiç kimse yok, olunca haberiniz olur'' açıklamasını yapmıştı.

HAKAN SABANCI İLE SÜRPRİZ YAKINLAŞMA

Kerem Bürsin'le barıştığı iddia edilen Hande Erçel'in adı son olarak Hakan Sabancı ile anıldı. Takvim Saklambaç'tan Ufuk Özcan'ın haberine göre; Hande Erçel, 11 Kasım Cuma akşamı sosyetik iş insanı Hakan Sabancı ile görüntülendi.


Emirgan'daki bir mekanda eğlenen ikilinin eğlencesine arkadaşları da katıldı. Gece sonunda mekandan ilk Hande Erçel ayrılırken arkasından da Hakan Sabancı çıktı. Parti, Sabancı'nın Emirgan'da bulunan Boğaz manzaralı yalı dairesinde devam etti.

AŞK İDDİALARINA JET YALANLAMA

Kerem Bürsin'den kısa süre sonra adının Hakan Sabancı ile anılmasının ardından Hande Erçel sessizliğini bozdu. Hakkındaki aşk iddialarına güzel oyuncu Twitter hesabından yanıt verdi. Hande Erçel konuya ilişkin yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı: ''Her sabah başka bir haberle uyanıyorum, hayatımda kimse yok. Beni hayal dünyanızın içine çekmeyin''

hande erçe

Kerem Bürsin'den sonra adı Hakan Sabancı ile anılmıştı... Hande Erçel'den aşk iddialarına yanıt ile ilgili etiketler Kerem Bürsin Hande Erçel Hakan Sabancı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.