Kerem Bürsin'den Mescid-i Aksa paylaşımı! Hande Erçel de tepkisini böyle dile getirdi!

Kerem Bürsin'den Mescid-i Aksa Paylaşımı! Hande Erçel de tepkisini böyle dile getirdi.Sen Çal Kapımı dizisinin yakışıklı oyuncusu Kerem Bürsin, instagram hesabından İsrail'in Kudüs ve Mescid-i Aksa'ya yönelik saldırılarına tepki gösterdi.

Kerem Bürsin'den Mescid-i Aksa paylaşımı! Hande Erçel de tepkisini böyle dile getirdi!

Terör devleti İsrail'in Filistinli müslümanlara yönelik zulmü devam ederken dizi dünyasının yıldız isimlerinden de tepkiler gelmeye devam ediyor. Sen Çal Kapımı dizisinin yıldız isimleri Kerem Bürsin ve Hande Erçel, Mescid-i Aksa'daki olaylara kayıtsız kalmadı.

Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin, İsrail'in Kudüslü müslümanlara yönelik saldırılar sonrası sosyal medya hesabından tepkisini dile getirdi. İngilizce yaptığı paylaşımda Kerem Bürsin; "Bu Siyasetlet ilgili değil, Bu dinle ilgili değil, Bu ırkla ilgili değil. Bu insanlıkla ilgili" paylaşımını yaptı.

Sen Çal Kapımı dizisinden rol arkadaşı Hande Erçel de Kudüs'te yaşanan olaylarla ilgili tepkisini dile getirdi. Erçel yaptığı paylaşımda, "Filistin için dua et" etiketini ekledi.

Kerem Bürsin'den Mescid-i Aksa paylaşımı! Hande Erçel de tepkisini böyle dile getirdi! ile ilgili etiketler Hande Erçel Kerem Bürsin mescidi aksa
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.