Kerem Bürsin'den aşk itirafı! Hande Erçel ile birlikteyiz

Sen Çal Kapımı dizisi başrol oyuncularından Kerem Bürsin’den şok eden Hande Erçel itirafı geldi. En sonunda aşklarını belgelenen iki ünlü oyuncudan Bürsin, birlikte ve mutlu olduklarını itiraf etti.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin sezon finali yapmasının ardından hayranlar büyük bir heyecanla 2. sezonu iple çekerken Maldivler’e tatile giden Kerem Bürsin ile Hande Erçel ikilisi uzunca bir süre magazin gündeminde yer almıştı.

Kerem Bürsin'den aşk itirafı! Hande Erçel ile birlikteyiz

Aşk iddialarını sürekli olarak yalanlayan çift sonunda pes ederek gerçekleri söylemek durumunda kaldı. Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in birlikte odlukları haberini alan hayranları ise bu duruma oldukça sevindi. Sosyal medyada ikili hakkında yorum yapan takipçiler şimdiden Sen Çal Kapımı dizisinin yeni sezonunu beklemeye başladı.

BEKLENEN AŞK İTİRAFI!

Son olarak Hande Erçel, magazincilerin sorusu üzerine konuşmak istemeyerek “Her şey çok güzel” diyerek çekip gitmişti. Sonunda biraz değişik bir şekilde de olsa Kerem Bürsin’den beklenen itiraf geldi.

Kerem Bürsin'den aşk itirafı! Hande Erçel ile birlikteyiz - Resim : 2

Hande Erçel’in isminin bir başka kişi ile anılması ve kendilerinin aşk dedikodularını kabul etmemesi sonrasında Kerem Bürsin, “Böyle saçma sapan şeylere getirmeye gerek yok. Şu an birlikteyiz, mutluyuz, bu kadar tamam” diyerek her şeyi itiraf etmiş oldu.

Kerem Bürsin'den aşk itirafı! Hande Erçel ile birlikteyiz ile ilgili etiketler Hande Erçel Kerem Bürsin
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.