Kerem Bürsin ve Nilperi Şahinkaya yeniden partner oluyor!

Yaşayamanlar dizisinde birlikte rol alan oyuncu Nilper Şahinkaya ve Kerem Bürsin, Blu TV'de yayınlanan Aynen Aynen dizisinde yeniden partner olacak.

Başrol oyuncusu Nilperi Şahinkaya, Uraz Kaygılaroğlu’nun yoğun temposu nedeniyle kadrodan ayrıldığını, yerine Kerem Bürsin’in geldiğini açıkladı. Oyuncu “Partnerim Kerem ile yeni bir maceraya başlıyoruz” dedi.

İkili daha önce ‘Yaşamayanlar’da oynamıştı. Kerem Bürsin’in “Nilperi yakınlaşma sahneleri öncesinde soğanlı dürüm yiyip ‘Hadi gel beni öp diyordu” açıklaması çok konuşulmuştu.

Kerem Bürsin ve Nilperi Şahinkaya yeniden partner oluyor!

Aynen Aynen’ dizisi, Youtube dinamiklerine uygun olarak hazırlanmış olup, gençlerin ve izleyenlerin ikili ilişkilere karşı tutumlarına yol gösterici olmayı hedeflemektedir. ‘Aynen Aynen’ dizisi çiftlerin yaşadıkları ilişkinin evrelerini ve bu evreleri atlatırken yaşadıkları çelişkileri, zıtlıkları komik bir şekilde işliyor olacak. Nil ve Emre karakterlerinin tanışmasıyla dizi başlayacaktır. Karşılarına çıkan meselelere verecekleri tepkiler, ilişkide olmak istedikleri kişi ve aslında oldukları kişilik arasında yaşanan zıtlıklar ekranlarımıza yansıyor olacak.

Kerem Bürsin ve Nilperi Şahinkaya yeniden partner oluyor! ile ilgili etiketler Kerem Bürsin Nilperi Şahinkaya aynen aynen
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.