Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in o sözleri takipçilerini harekete geçirdi!

Fox Tv ekranlarının en çok izlenen dizisi Sen Çal Kapımı'da başrol oynayan Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in hayranları harika bir işe imza attı. İkiliye olan hayranlıklarını çok farklı bir şekilde dile getiren fanlar, Sen Çal Kapımı dizisinden ilham alarak bir kütüphane açtı.

Dizilerde oynayan birçok oyuncuya olan hayranlıklarını çok farklı bir şekilde dile getirebilen izleyiciler, bu kez Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in o sözleri sonrası harekete geçti. Sen Çal Kapımı dizisinde Kere Bürsin ve Hande Erçel'in canlandırdıkları Eda ve Serkan karakterlerinin diyaloglarından yola çıkarak EdSer Kütüphanesini açan izleyenler müthiş bir işe imza atmış oldular.

EdSer Kütüphanesi ismiyle açılan Twitter hesabında, kütüphaenin açılışı şu sözlerle duyuruldu: “Serkan’ın Eda’ya “Çocuklar için birlikte bir kütüphane açacağız ve hepsi kitap okusun diye çabalayacağız.” sözünden ilham aldık ve çocuklara umut olmak için bir kütüphane açtık. Cherry blossom Karşınızda @HandeErcel ve @KeremBursin sevenleri tarafından yaptırılan “EdSer Kütüphanesi”

Melis Bürsin Religion

Aynı hesaptan yapılan bir sonraki paylaşımda kütüphanenin açılmasının pandemi yüzünden biraz uzun sürdüğü ancak sonuçta çok güzel bir kütüphane ortaya çıktığı belirtildi. Bir başka paylaşımda da “Her bir detayını hem çocuklara hem bağışçılarımıza hem Hande ve Kerem’e hem de EdSer’e layık olabilmesi için ince ince düşündük ve sonuç hayalimizden de güzel oldu” sözleriyle paylaşım yapıldı.

Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in o sözleri takipçilerini harekete geçirdi! ile ilgili etiketler Hande Erçel Kerem Bürsin edser kütüphanesi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.