Kerem Bürsin ve Hande Erçel En İyi Dizi çifti seçildi!! Türk halkı ilişkiyi tescilledi!

Altın Kelebek Ödülleri 2021 ödülleri sahiplerini buldu. Yılın en iyi dizi çifti olarak Kerem Bürsin ve Hande Erçel çifti seçildi. 47. Altın Kelebek ünlü çiftin beraberliğini tescillemiş oldu.

Türk halkı En İyi Dizi çifti olarak Kerem Bürsin ve Hande Erçel çiftini seçti! Altın Kelebek'te duygusal anlar...

Türk halkı En İyi Dizi çifti olarak Kerem Bürsin ve Hande Erçel çiftini seçti! Altın Kelebek'te duygusal anlar... Bu yıl 47.'si düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödüllerinde en iyi dizi çifti Kerem Bürsin ve Hande Erçel çifti oldu.

Kerem Bürsin 'sarhoş olduğumda soyunuyorum' demişti! Hande Erçel'in  cevabı... - Magazin Haberleri

EN İYİ DİZİ ÇİFTİ HANDE VE KEREM OLDU!

Sen Çal Kapımı dizisiyle başlayan birliktelikleri aşka dönüşen ve dünya çapında üne kavuşan Hande Erçel ve Kerem Bürsin çifti Altın Kelebek Ödülleri'nde de En İyi Dizi Çifti oldu.

Kerem Bürsin ve Hande Erçel En İyi Dizi çifti seçildi!! Türk halkı ilişkiyi tescilledi! ile ilgili etiketler Altın Kelebek Kerem Bürsin Hande Erçel Altın Kelebek Ödülleri
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.