Kerem Bürsin ve Hande Erçel arasında soğuk rüzgarlar! Gerginlik yaratan Murat Dalkılıç detayı!

Ünlü oyuncu hande Erçel ve Kerem Bürsin aşkı magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Son günlerde ise iki ünlü ismin arasında soğuk rüzgarlar estiği öne sürüldü. Hande Erçel'in eski sevgilisi Murat Dalkılıç'la görüşmeye devam eden Gamze Erçel'in, Bürsin'i kızdırdığı iddia edildi.

Aşklarıyla magazin dünyasının en çok konuşulan çiftlerinden olan Kerem Bürsin ile Kerem Bürsin arasında 'kardeş' krizi patlak verdiği öne sürüldü.

Kardeşinin eski sevgilisi Murat Dalkılıç'la görüşmeye devam eden ve sosyal medyada takibi sürdüren abla Gamze Erçel, Kerem Bürsin'i kızdırdı.

MESAFA KOYDU

Uçankuş'ta yer alan habere göre; yakışıklı oyuncunun, sevgilisinin ablasıyla arasına mesafe koymaya başladığı ve artık bir araya gelmemeye özen gösterdiği de konuşulanlar arasında.

Hande Erçel'in de sevgilisine, "İnsanların ilişkilerine karışamam. Benim için önemli olan sensin. Kim kiminle görüşüyorsa görüşsün" dediği öğrenildi.

Kerem Bürsin ve Hande Erçel arasında soğuk rüzgarlar! Gerginlik yaratan Murat Dalkılıç detayı!

BİR SÜRE AYRI KALACAKLAR

Öte yandan; Kerem Bürsin, ABD'deki ailesini ziyaret etme hazırlığı yaparken İspanya'da düzenlenecek moda şovundan davet gelince Kanarya Adaları'na gitme kararı aldı.

Kanarya Adaları'nın en büyüğü olan Gran Canaria'nın turizm imajını güçlendirmek için düzenlenen Gran Canaria Sweem Week mayo defilesine Türk aktör Kerem Bürsin katılacak.

Etkinliğe davet edilen Bürsin, ABD planını başka zamana erteledi. Hande Erçel'in kısa süre olsa da sevgilisinden uzak kalacağı öğrenildi.

Kerem Bürsin ve Hande Erçel arasında soğuk rüzgarlar! Gerginlik yaratan Murat Dalkılıç detayı! ile ilgili etiketler Hande Erçel Kerem Bürsin Murat Dalkılıç
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.