Kerem Bürsin, Türkiye'deki kariyerini noktalayıp İspanya'ya mı gidiyor?

Güneşi Beklerken, Şeref Meselesi, Yaşayamanlar, Muhteşem İkili, Hayaller ve Hayatlar gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan ve son olarak Son olarak Sen Çal Kapımı dizisinde boy gösteren yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin hakkında ortaya atılan iddia şaşırttı. Dünya çapında geniş bir hayran kitlesine sahip olan Bürsin'in İspanya'ya taşınacağı iddia edildi.

35 yaşındaki yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin ile ilgili basında yer alan son iddialar Türk hayranlarını üzdü. Bürsin'in, Can Yaman gibi Türkiye'deki kariyerini noktalayıp yurtdışına açılacağı öne sürüldü. En son final yapan Sen Çal Kapımı dizisinde canladırdığı 'Serkan Bolat' karakteriyle ekranlarda yer alan ünlü oyuncu Kerem Bürsin de meslektaşı Can Yaman'ın ardından dünyaya açıldı.


Sık sık İspanya'ya seyahat gerçekleştiren ve kısa sürede büyük bir hayran kitlesine ulaşan Kerem Bürsin ile ilgili şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. İspanyol basını, ünlü oyuncunun haziran ayında yaptığı son ziyaretinde güzel haberi verdiğine ve bir dahaki gelişinde daha uzun süre kalabileceğini söylediğine dikkat çekti.

Kerem Bürsin, Türkiye'deki kariyerini noktalayıp İspanya'ya mı gidiyor?

"İSPANYA'DA YAŞAMAK HARİKA OLURDU"

İspanyol basınında yer alan habere göre; Bürsin'in Madrid'i çok sevdiği ve buradan bir ev alabileceği ifade edildi. Kerem Bürsin, İspanyol basınına "Madrid'e taşınma konusunda bir süredir düşünüyorum. İspanya'da yaşamak harika olurdu" dedi.

Yakışıklı oyuncun yeni proje müjdesini açıklaması ve İspanyolca öğrenmeye karar vermesinin ardından taşınacağı iddialarını güçlendirdi.

 

Kerem Bürsin, Türkiye'deki kariyerini noktalayıp İspanya'ya mı gidiyor? ile ilgili etiketler Kerem Bürsin Can Yaman İspanya
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.