Kerem Bürsin sevgilisi Hande Erçel'in ayağını yerden kesti! Hande mutluluktan uçuyor!

Sen Çal Kapımı dizisinde tanışan ve bir süre sonra da aşk yaşamaya başlayan ünlü oyuncu Hande Erçel ve Kerem Bürsin, mutlu anlarını sosyal medyada hayranlarıyla paylaşmayı ihmal etmiyor. Son olarak, önceki gün sevgilisini havaya kaldırdığı fotoğrafı paylaşan Bürsin'e takipçileri, "Hande mutluluktan uçuyor" şeklinde yorumlar yaptı

Her fırsatta "Arkadaşız" açıklamasını yapan Hande Erçel ve Kerem Bürsin, rol aldıkları dizinin sezon finali vermesinin ardından Maldivler'e gitmişti. Hayranları tarafından görüntülenen ikilinin aşkları belgelenmişti.

HANDE MUTLULUKTAN UÇUYOR

Erçel ile aşk yaşadığını uzun süre gizlemesinin ardından geçtiğimiz aylarda kabul eden ve mutlu olduklarını söyleyen Bürsin, sevgilisi ile paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Kerem Bürsin sevgilisi Hande Erçel'in ayağını yerden kesti! Hande mutluluktan uçuyor!

Kerem Bürsin, kendisi gibi oyuncu olan Erçel'i havaya kaldırdığı anları 8 milyondan fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınladı. Kullanıcılar, ünlü oyuncunun paylaşımına, "Hande mutluluktan uçuyor" ve "Kerem sevgilisinin ayağını yerden kesmiş" şeklinde yorumlar yaptı.

ARKADAŞLIK AŞKA DÖNÜŞTÜ

Geçtiğimiz haftalarda Kerem Bürsin ile birlikteliği hakkında açıklamalarda bulunan Erçel, utangaç tavırlar sergilemişti. Oyuncu, "Yeni bir ilişki. Zaten başladığında direkt haberiniz oldu. Ben her zaman 'Hayatımda biri olduğunda öğreneceksiniz' dedim. Oldu ve öğrendiniz... Bu kadar basit. Uzun zamandır yoktu tabii ki. Dizinin başında beraber olduğumuza dair haberler çıktı. O zaman tamamen iş arkadaşlığıydı, sonra ilişkiye dönüştü" ifadelerini kullanmıştı.

Kerem Bürsin sevgilisi Hande Erçel'in ayağını yerden kesti! Hande mutluluktan uçuyor! - Resim : 2

"EVLİLİK DÜŞÜNÜYOR MUSUNUZ?"

27 yaşındaki Hande Erçel, muhabirlerin, "Evlilik düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Şu an sadece işimizi yapıyoruz. Keyifli bir ilişkimiz var" demekle yetinmişti. 

"HANDE İLE OLDUĞUM İÇİN ŞANSLIYIM"

Hande Erçel'le olan ilişkisi hakkında konuşan Bürsin ise, "Kendisiyle daha önce tanışmıyorduk. Aramızda ilk tanışma günümüzü konuşuyoruz. Yani 'Ne zaman?' diye. Biz iş yüzünden bir araya geldik. Arkadaşlığımız, dostluğa dönüştü. Çok yakın arkadaş ve birbirimize zor zamanlarımızda destek olduk. Bir noktadan sonra tabii, 'Allah Allah, acaba?' dedik. Şanslıyız. Ben Hande ile olduğum için şanslıyım" demişti.

 

Kerem Bürsin sevgilisi Hande Erçel'in ayağını yerden kesti! Hande mutluluktan uçuyor! ile ilgili etiketler Hande Erçel Kerem Bürsin Aşk
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.