Kerem Bürsin sevenlerini endişelendirdi! ABD'de kaza mı geçirdi?

Uzun zamandır aşk yaşadığı rol arkadaşı Hande Erçel'le sürpriz bir şekilde ilişkisini sonlandıran ünlü oyuncu Kerem Bürsin, ayrılık sonrası ABD’ye gitmişti. Bir süredir ABD'de olan Bürsin'in yolculuk sırasında trafik kazası geçirdiği iddia edildi. Hayranları Kerem Bürsin için endişelenirken konu ile ilgili merak edilen açıklama Bürsin'in menajerinden geldi.

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, Hande Erçel ile ayrıldıktan sonra soluğu Amerika’da almıştı. Bürsin’in, Amerika'da trafik kazası geçirdiği iddia edildi. Ünlü oyuncunun hayranları, Kerem Bürsin’in sağlık durumunu merak edince menajeri açıklama yaptı. Kerem Bürsin’in menajeri, kaza haberini “Yok öyle bir şey” diyerek yalanladı. 

Kerem Bürsin'in (34), final yapan 'Sen Çal Kapımı' dizisinde başrolü paylaştığı Hande Erçel'den ayrıldıktan sonra eski sevgilisi Yağmur Tanrısevsin'le (31) sosyal medyada yeniden takipleşmesi, "Aşk yeniden mi?" sorusunu akıllara getirmişti. Tanrısevsin, Bürsin ile arkadaş olduklarını söyleyip, "Tekrar aşk durumu yok" dedi.

Kerem Bürsin sevenlerini endişelendirdi! ABD'de kaza mı geçirdi? ile ilgili etiketler Kerem Bürsin Amerika Trafik kazası
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.