Kerem Bürsin ile Survivor Aleyna arasında aşk iddiası! instagram'dan ifşa oldu! Hande ağlıyor...

Survivor 2021'in en dikkat çeken isimlerinden olan Aleyna Çalışkan bugün instagram hikayesinden öyle bir fotoğraf paylaştı ki ortalık fena karıştı. Aleyna Çalışkan'ın Sen Çal Kapımı dizisinin yıldızı Kerem Bürsin ile olan fotoğrafı aşk iddialarını güçlendirdi. Yakışıklı oyuncunun sevgilisi Hande Erçel ise duruma bakın ne dedi?

Son yılların en popüler çiftleri arasında gösterilen Kerem Bürsin ile Hande Erçel arasında soğuk rüzgarlar mı esiyor bilinmez ancak bugün sosyal medyaya düşen bir fotoğraf bu iddiaları güçlendirdi. Büyük aşk bitiyor mu?

Survivor 2021'de Batuhan Karacakaya ile aşk yaşadığı iddiaları ile gündeme gelen ve dikkatleri üzerine çeken yarışmacı Aleyna Çalışkan yarışma bitiminin ardından eski hayatına döndü. Sosyal medyayı da aktif olarak kullanan ve paylaştığı fotoğraflarla gündeme gelen eski Survivor yarışmacısı dün gece saatlerinde paylaştığı instagram story sonrası ortalığı karıştırdı.

Hayat hep istediklerimi verdi' - Show TV

Hande Erçel ile birlikte olan Kerem Bürsin bu fotoğrafa ne diyecek bilinmiyor ama sosyal medya çalkalanıyor.

Aleyna Çalışkan Kimdir? | MaksatBilgi

Fox Tv'nin sevilen dizisi Sen Çal Kapımı ile başlayan ve şu sıralar tüm Türkiye'nin takip ettiği Hande Erçel ve Kerem Bürsin çifti güne kçtü başladı.

Aleyna Çalışkan'ın instagram'da paylaştığı fotoğraf sonrası ortalık fena karıştı. Hande Erçel ise bu paylaşıma adeta ağladı. Çiftin bu aralar kötü dönemden geçmesi ve aralarında soğuk rüzgarların esmesi sonrası her iki isimden de bir açıklama gelmedi.

Survivor'da kim elendi, Survivor Aleyna Çalışkan kimdir? (Survivor 1  Haziran 2021 ayrıntıları) – Haberci TV

Aleyna Çalışkan ise adeta hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam ediyor. İşte o fotoğraf...

Kerem Bürsin ile Survivor Aleyna arasında aşk iddiası! instagram'dan ifşa oldu! Hande ağlıyor... - Resim : 4

 

Kerem Bürsin ile Survivor Aleyna arasında aşk iddiası! instagram'dan ifşa oldu! Hande ağlıyor... ile ilgili etiketler Kerem Bürsin Hande Erçel Aleyna Çalışkan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.