Kerem Bürsin: Güzel bir manzara, güzel bir yerde, güzel bir kadınla!

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, şu sıralar aşk yaşadığı iddia edilen 'Sen Çal Kapımı' adlı dizideki rol arkadaşı ünlü oyuncu Hande Erçel ile birlikte Maldivler'de tatil yapıyor. İkili, son dönemlerde çıkan aşk haberleri hakkında sessizliğine devam ederken Bürsin, kendi sosyal medya hesabı üzerinden Erçel'in fotoğrafını paylaşarak, "Güzel bir manzara, güzel bir yerde, güzel bir kadınla" notunu düştü.

'Sen Çal Kapımı' adlı yapımda başrolleri paylaşan ve adları sürekli aşk iddialarına karışan Hande Erçel ile Kerem Bürsin, dizinin sezon finali yapmasıyla birlikte Maldivler tatiline gitmişti. Sıcak havanın tadını çıkaran ikiliden Erçel, tatilinden kesitlerini takipçilerinin beğenisine sunmaya devam ediyor.

Hayranları tarafından birbirlerine yakıştırılan Hande Erçel ile Kerem Bürsin, son dönemde günlük hayatta da sık sık birlikte görüntüleniyordu. 

"GÜZEL BİR MANZARA, GÜZEL BİR YERDE, GÜZEL BİR KADINLA"

Erçel ve Bürsin, Maldiv tatilinin ardından çıkan aşk haberlerine herhangi bir yanıt vermedi. Ancak Bürsin, bugün sosyal medya hesabı üzerinden Erçel'i çektiği bir pozu sosyal medya hesabından paylaştı. Bürsin, adeta aşk iddialarını doğrular nitelikteki paylaşımına şu notu düştü:

"Güzel bir manzara, güzel bir yerde, güzel bir kadınla..."

 Kerem Bürsin: Güzel bir manzara, güzel bir yerde, güzel bir kadınla!

Kerem Bürsin: Güzel bir manzara, güzel bir yerde, güzel bir kadınla! ile ilgili etiketler Hande Erçel Kerem Bürsin Aşk maldivler
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.