Kerem Bürsin bile şaşırdı! Hande Erçel’i heyecanlandıran öyle bir şey var ki duygularını saklayamadı! İşte O Şok Gelişme

Sen Çal Kapımı dizi oyuncuları Kerem Bürsin ile Hande Erçel arasında bir ilişkiden bahsediliyor. İkilinin beraber Maldivler’e tatile gitmelerinin sonrasında bu daha çok konuşulur duruma geldi. İki başarılı oyuncu geçen yaz ekranlara gelen dizide rol aldıklarından sonra Hande Erçel ve Kerem Bürsin izleyici kitlesi ikisini birbirlerine çok yakıştırmıştı.

Sen Çal Kapımı dizi oyuncuları Kerem Bürsin ile Hande Erçel arasında bir ilişkiden bahsediliyor. İkilinin beraber Maldivler’e tatile gitmelerinin sonrasında bu daha çok konuşulur duruma geldi. İki başarılı oyuncu geçen yaz ekranlara gelen dizide rol aldıklarından sonra Hande Erçel ve Kerem Bürsin izleyici kitlesi ikisini birbirlerine çok yakıştırmıştı.

Kerem Bürsin bile şaşırdı! Hande Erçel’i heyecanlandıran öyle bir şey var ki duygularını saklayamadı! İşte O Şok Gelişme

Fox TV'de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisi yaz döneminde yazlık dizi olarak ekranlara gelmişti. Büyük beğeni gelince sezonda devam etme kararı alındı ve devam etti. Cumartesi akşamlarında hayranları ile buluşan dizide reytingleri beklentilerin altında kaldı fakat sosyal medya desteği çok fazla oldu.

Sosyal Medyada Hande Erçel ve Kerem Bürsin Sevgisi

Dizinin yayınlanma süresinde ikilinin hayran sayısı giderek arttı. Özellikle daha çok hayranları olan Hande Erçel'in sosyal medyada İnstagram hesabında takipçi sayısı 21,5 milyon gibi yüksek bir sayıya ulaşmış olması dikkatleri üzerine çekti. 

Kerem Bürsin bile şaşırdı! Hande Erçel’i heyecanlandıran öyle bir şey var ki duygularını saklayamadı! İşte O Şok Gelişme - Resim : 2

Devamlı artan ve artmaya da devam eden takipçi kitlesi Hande Erçel'i popülaritesini de yükseltti. Oyuncunun hemen hemen her yaptığı anında sosyal medyada olay olmaya yetiyor. Dizinin tanıtım çekimleri için kamera karşısına geçen ikili, Haziran ayında Fox TV'de ekranlarında olacak.

Hande Erçel'i Heyecanlandıran Olay

Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in oynadığı dizi izleyiciler tarafından heyecanla beklenmekte. Dizi henüz ekranlara gelmeden Hande Erçel'in bir markanın yüzü olduğu reklam çekimleri ekranlarda yayınlanmaya başlandı. Yüzü olduğu marka Nocturne bir giyim markasının yüzü olan Hande Erçel yeni çekimi yapılmış olan reklam için çok iddialı konuştu.

İnstagram sayfasında reklamı yayınlandıktan sonra hayranlarına Hande Eçelin'in bir paylaşım daha yaparak Hiç bu kadar heyecanlandığımı hatırlamıyorum sanırım. Kalbim. Size bayılıyorum ifadesini kullanarak yüzü olduğu markayı etiketledi. Hande Erçel'in heyecanı Kerem Bürsin'ide heyecanlandırmaya yetti.

Kerem Bürsin bile şaşırdı! Hande Erçel’i heyecanlandıran öyle bir şey var ki duygularını saklayamadı! İşte O Şok Gelişme ile ilgili etiketler Kerem Bürsin
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.