Kerem Bürsin aradığı aşkı İspanya'da buldu! Ünlü oyuncu Stephanie Cayo radarında...

Kısa bir süre önce Sen Çal Kapımı dizisinin final yapması sonrasında sevgilisi Hande Erçel ile yolları ayıran Kerem Bürsin’in yeni aşkını İspanya’da Stephanie Cayo'da bulduğu iddia edildi.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde başrollerde birlikte oynadığı Hande Erçel ile büyük bir aşk yaşayan Kerem Bürsin, şok ayrılığın ardından sessizliğe bürünmüştü. Ancak geçtiğimiz Ekim ayında İspanya’da düzenlenen bir defileye davetli olarak katılan Bürsin’in burada oyuncu ve şarkıcı Stephanie Cayo ile tanıştığı ortaya çıktı.

Çiftin çok kısa bir süre içerisinde birbirlerine aşık olduğu ve gizlice İspanya’da buluştukları iddia edildi. 34yaşındaki oyuncu ve şarkıcı Stephanie Cayo daha öncesinde 3 yıl süren bir birlikteliğin ardından 2021 yılında eşinden boşanmıştı.

Kerem Bürsin aradığı aşkı İspanya'da buldu! Ünlü oyuncu Stephanie Cayo radarında...

Stephanie Cayo kimdir?

1998 yılında Peru’da dünyaya gelen Stephanie Cayo, 168 boyunda ve 55 kg ağırlığındadır. Oyunculuk ve şarkıcılık yapan Cayo, magazin dünyasının önde gelen isimlerinden olup Netflix dizisi Club de Cuervos'da rol almıştır.

Kerem Bürsin aradığı aşkı İspanya'da buldu! Ünlü oyuncu Stephanie Cayo radarında... - Resim : 2

Kerem Bürsin aradığı aşkı İspanya'da buldu! Ünlü oyuncu Stephanie Cayo radarında... - Resim : 3

Kerem Bürsin aradığı aşkı İspanya'da buldu! Ünlü oyuncu Stephanie Cayo radarında... ile ilgili etiketler Kerem Bürsin Stephanie Cayo
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.