Galatasaray'da milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu ile 5 yıllık yeni sözleşme imzalandı

Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın dün "prensip anlaşmasına vardık" dediği Kerem Aktürkoğlu'yla bugün 5 yıllık iyileştirilmiş sözleşme imzalandı... 2020 yazında 3. ligden transfer edilen 23 yaşındaki forvet, kısa sürede milli takıma kadar yükselmeyi başarmıştı. Sarı-Kırmızılı taraftarların en sevdiği futbolcu konumundaki Kerem, 2026'ya kadar Galatasaray'da...

Galatasaray, milli yıldız Kerem Aktürkoğlu'nun sözleşmesini iyileştirerek 2026'ya kadar uzattı. Dün basın mensuplarıyla bir araya gelen Galatasaray Başkanı Burak Elmas, "Sözleşmesini uzatma için prensip anlaşmasına vardık. Sözleşmesi toplamda 5 yıllık olacak. Sözleşmede çıkış maddesi bulunmuyor" ifadelerini kullanmıştı. Sarı-Kırmızılı kulüp anlaşmayı bugün resmen açıkladı.

Galatasaray'da milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu ile 5 yıllık yeni sözleşme imzalandı

FATİH TERİM'İN YENİ PRENSİ...

Kocaeli doğumlu 23 yaşındaki kanat forveti Gölcükspor, Başakşehir ve Bodrumspor altyapı takımlarında oynadıktan sonra TFF 3. Lig'de Erzincanspor formasıyla Galatasaray scoutlarının dikkatini çekti.

2020 yazında 3. ligden transfer edilen futbolcu kısa sürede milli takıma kadar yükselmeyi başardı. İsmi bir süredir Avrupa kulüpleriyle anılan Kerem için Fransa'nın Olimpik Lyon kulübünden ciddi teklif vardı.

Bu sezon Süper Lig'de 14 maçta 3 gol, 1 asistlik performans sergileyen Kerem Aktürkoğlu, teknik direktör Fatih Terim'in tüm kulvarlarda en çok oynattığı isim konumunda. A Milli Takım formasını 8 kez giyen Kerem, 3 de gol atınca piyasa değerini 6 milyon eurolara kadar çıkardı.

Yıldız ismin daha önceki sözleşmesinde yazan rakamın üç katını aldığı gelen haberler arasında...

Galatasaray'da milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu ile 5 yıllık yeni sözleşme imzalandı - Resim : 2

Galatasaray'da milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu ile 5 yıllık yeni sözleşme imzalandı ile ilgili etiketler İstanbul Galatasaray Kerem Aktürkoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.