Kerem Aktürkoğlu: Galatasaray buralardan çok geri döndü

413 dakikada 6 gol atan ve Galatasaray taraftarının yeni sevgilisi olan Kerem Aktürkoğlu: "3 haftadır kazanamıyorduk, güzel futbol oynayarak kazandık. Galatasaray buralardan çok geri döndü. Yine döneceğine inanıyoruz. Umarım sezon sonunda gülen taraf biz oluruz."

Galatasaray'ın Göztepe'yi deplasmanda 3-1 mağlup ettiği maça attığı 3 golle damga vuran Kerem Aktürkoğlu, futbol kariyerinin en önemli maçını geride bıraktı. Son 6 maçta 13 puan kaybeden, evinde 3 maçtır kazanamayan ve şampiyonluk yarışına havlu atmak üzere olan Aslan, Göztepe deplasmanında Kerem'in üçlemesiyle dirildi!

Geçen sezon TFF 3. Lig'de Erzincanspor forması giyen attığı goller dikkat çeken 22 yaşındaki futbolcu bu yaz Fatih Terim tarafından ısrarla istenmişti. Bu sezon sadece 2-1 kazanılan Kasımpaşa maçın ilk 11'de başlayan ve o maçta da golünü atan Kerem, 20 maçta 6 gol, 2 asiste ulaştı.

413 dakikada 6 gol atan ve Galatasaray taraftarının yeni sevgilisi maçın ardından şunları söyledi:

"Gerçekten benim için duygu dolu bir maç oldu. Geriye düştük, iyi reaksiyon gösterdik. Bireysel performans tabii ki mutlu ediyor, motive ediyor ama bizim kazanmamız gerekiyordu. 3 haftadır kazanamıyorduk, bugün güzel futbol oynayarak kazandık. Galatasaray buralardan çok geri döndü. Yine döneceğine inanıyoruz. Umarım sezon sonunda gülen taraf biz oluruz. Galatasaray'da uzun yıllar forma giyip, şampiyonluklar yaşayıp, Avrupa'ya gitmek istiyorum.  Süper Lig'deki ilk hat-trick oldu benim için. 1 gol atmıştım sadece, 3 gol oldu. Benim için çok güzel oldu. Maç topunu ömrüm boyunca saklayacağım."

Kerem Aktürkoğlu: Galatasaray buralardan çok geri döndü ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim Göztepe Kerem Aktürkoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.