Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'dan ayrılabilir... Olympique Lyon'dan milli yıldıza kanca

Bu sezon Galatasaray'la 17 resmi maça çıkan Fatih Terim'in prensi Kerem Aktürkoğlu, Olympique Lyon'un transfer listesinde üst sıralarda... Fransız kulübü 22 yaşındaki milli forvet için 8 milyon euroyu gözden çıkardı. Galatasaray'ın Kerem konusunda nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor.

G.Saray ve A Milli Takım'ın 22 yaşındaki forveti Kerem Aktürkoğlu'na Fransa'nın Olympique Lyon talip oldu. Sabah'ın haberine göre; Kerem için 8 milyon Euro bonservisi gözden çıkaran Lyon, devre arasında Sarı-Kırmızılı yönetimin kapısnı çalacak.

Bu sezon Fernando Muslera'dan sonra en çok forma giyen ismi olan Kerem Aktürkoğlu'nun Galatasaray'la 2024'e kadar sözleşmesi bulunuyor. Sarı-Kırmızılı yönetim milli futbolcunun sözleşmesini güncellemek istiyor. Haberde, Lyon'un Kerem'in sözleşmesine koyulacak olası 15 milyon Euro ve üzeri serbest kalma maddesinden çekindiği belirtildi.

TERİM'E DE TALİP OLMUŞLARDI

"Galatasaray yönetimi ise görüşmelere başladığı ve ücretini 900 bin TL'den 7 milyon TL'ye çıkarmayı planladığı Kerem'in sözleşmesine Cicaldau'da olduğu gibi serbest kalma maddesi koymak istiyor. Devre arasından Lyon'un resmi teklif yapacağı Kerem Aktürkoğlu henüz son kararını vermedi. Fransızlar, bu sezon G.Saray'da 3 gol-3 asistle oynayan ve milli formayla Norveç'i boş geçmeyen Kerem'de ısrarcı."

Taraflar arasındaki görüşmeyi Mesut Özil'in de menajerliğini yapan Erkan Söğüt yürütüyor. Fransız ekibinin çılgın başkanı kısa süre önce de Fatih Terim'e talip olmuştu.

Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'dan ayrılabilir... Olympique Lyon'dan milli yıldıza kanca ile ilgili etiketler Galatasaray olympique lyon Kerem Aktürkoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.