Kerem Aktürkoğlu: Büyüklerime ve hocalarıma asla terbiyesizlik yapmam

Galatasaray'ın Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'u 2-0 mağlup etti. Karşılaşmadan sonra Kerem Aktürkoğlu açıklamalarda bulundu.

Kerem Aktürkoğlu'nun açıklamaları şu şekilde: 

"Büyüklerime ve hocalarıma asla terbiyesizlik yapmam. Ben zaten geçen hafta Fenerbahçe maçına da sakatlıktan tam iyileşmeden çıktım. Bu maç da aynı şekilde. Ağrılarım vardı. İğneyle oynuyordum. Hocaya 70 dakika oynayabilirim demiştim. Ayağımı sordu. Yanlış anlaşılma olduysa özür dilerim ama hocamızla hiçbir problemimiz yok. İlişkimiz iyi. Orada dediğim gibi ayağımın durumunu sordu. Çünkü son şutu çekmemem gerekiyordu."

"Bu sezon beklediğimin üstünde sorumluluk aldığımı düşünüyorum. Her maça çıkarken bu özgüven ile sorumlulukla çıkmak beni motive ediyor. Bu sene istediğimiz pozisyonda değiliz. Onun verdiği baskı üzerimizde var. Bazen takıma çok yardımcı oluyorum bazen olmuyor."

Kerem Aktürkoğlu: Büyüklerime ve hocalarıma asla terbiyesizlik yapmam ile ilgili etiketler Galatasaray Kerem Aktürkoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.