Marcao kalıyor, Kerem Aktürkoğlu gidiyor... Milli futbolcu Bundesliga yolcusu

Galatasaray'ın milli kanat oyuncusu Kerem Aktürkoğlu'na Bundesliga'dan ciddi taliplerin olduğu ortaya çıktı. Marcao'yla zorla barıştırılan 22 yaşındaki futbolcunun devre arasında kulübe para kazandırarak takımdan ayrılması ve kariyerine Almanya'da devam etmesi bekleniyor.

Galatasaray'ın milli futbolcularından Kerem Aktürkoğlu'na Bundesliga yolu göründü... Süper Lig'in ilk haftasında oynanan Giresunspor maçında takım arkadaşı Marcao'nun saldırısına uğrayan 22 yaşındaki futbolcu, Brezilyalı stoperin affedilmesi üzerine kariyerine Avrupa'da devam etmeye karar verdi.

Geçen sezon TFF 3. Lig ekibi 24 Erzincanspor'dan G.Saray'a transfer olan ve teknik direktör Fatih Terim'in "prensi" olarak öne çıkan futbolcu, gösterdiği performansla milli takıma kadar yükselmeyi başardı. DHA'nın haberine göre; A Milli Takımı'nın EURO 2020 kadrosunda da yer alan genç ismi Alman ekipleri takibine aldı. Sarı kırmızılı ekipte Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi kulvarlarında şu ana kadar başarılı performans gösteren Kerem’i Bundesliga ekipleri, milli maçlarda da izletti. Alman kulüplerinin genç oyuncu için devre arasında Galatasaray'a teklif yapması bekleniyor.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de 27 maça çıkan oyuncu, 6 gol 3 asistlik performans gösterirken, bu sezon ise 9 maçta 3 gol ve 3 asistlik katkı sağladı.

MARCAO AFFEDİLİNCE KARARINI VERDİ

Galatasaray yönetimi camianın ve Kerem Aktürkoğlu'nun ailesinin tepkisine rağmen, takım arkadaşına maç içinde milyonların önünde tekme tokat saldıran Marcao'yu affetme yoluna gitmişti. Dünkü antrenmanda Fatih Terim'in barışma konuşmasını GS TV'den yayınlatan yönetim, bu krizi Kerem Aktürkoğlu'na rağmen çözme yoluna gidince genç isim de ayrılmayı kafasına koydu.

Marcao kalıyor, Kerem Aktürkoğlu gidiyor... Milli futbolcu Bundesliga yolcusu

Marcao kalıyor, Kerem Aktürkoğlu gidiyor... Milli futbolcu Bundesliga yolcusu ile ilgili etiketler Galatasaray Marcao Fatih Terim Bundesliga Kerem Aktürkoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.