Kenya'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü!

Doğu Afrika ülkesi Kenya'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla program düzenlendi. Kenya'nın başkenti Nairobi'de düzenlenen programa milletvekilleri, valiler, misyon temsilcileri, Türkiye mezunları ve çok sayıda davetli katıldı.

Doğu Afrika ülkesi Kenya'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla program düzenlendi.

TÜRKİYE'DE MEZUN OLAN KENYALILAR DA KATILDI

Kenya'nın başkenti Nairobi'de düzenlenen programa milletvekilleri, valiler, misyon temsilcileri, Türkiye mezunları ve çok sayıda davetli katıldı.

Kenya'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü!

Türkiye'nin Nairobi Büyükelçisi Ahmet Cemil Miroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, FETÖ'nün, kimliğini her düzeyde gizleyen ve kendisini evrenin imamı ilan eden liderlerine itaat eden üyeleriyle geniş ve sıkı örgütlenmiş bir kült yapı geliştirdiğini belirtti.

DÜNYA YAVAŞ DA OLSA FETÖ'NÜN GERÇEK YÜZÜNÜ GÖRÜYOR

Miroğlu, Türkiye'nin uluslararası toplumun FETÖ'nün terör örgütü olduğunu kademeli olarak anlamasından mutlu olduğunu belirterek, 'Uluslararası toplum artık FETÖ'nün kendini gösterdiği gibi eğitim ve hayır işleriyle uğraşan bir toplumsal hareket değil, siyasi ve ekonomik emelleri olan karanlık ve zararlı bir örgüt olduğunun farkında.' ifadelerini kullandı.

Kenya'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü! - Resim : 2

TİKA Nairobi Koordinatörü Eyüp Yavuz Ümütlü ise orduya sızan FETÖ mensupları tarafından planlanan darbe girişiminin 15 Temmuz'da gerçekleştiğini söyledi.

FETÖ OKULLARINDAN MEZUN OLANLAR TÜRKİYE'DE OKUYAMIYOR

Türkiye Maarif Vakfı Kenya Direktörü Adem Koç da Kenya'da bulunan FETÖ okullarında mezun olan öğrencilerin Türkiye'de eğitim göremeyeceğini vurguladı.​​​​​​​

​​​​​​​

Kenya'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü! ile ilgili etiketler Kenya 15 Temmuz FETÖ Okul Darbe maarif
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.