Kentin en işlek yolunu kapatıp çiftetelli oynadılar

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde kentin en işlek yolunu trafiğe kapatan düğün konvoyu meşaleler yakarak dakikalarca çiftetelli oynadı. Yolun kapanması nedeniyle uzun araç kuyrukları oluşurken vatandaşların büyük tepkisini çekti. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Antalya’da bir düğün konvoyundaki vatandaşlar en işlek yolu trafiğe kapatarak meşale yakıp çiftetelli oynadı. Gelin ve damadın da araçtan indiği olayda uzun araç kuyrukları oluştu. Dakikalar süren olay tepki çekti.

Olay, Muratpaşa ilçesi Yüzüncü Yıl Bulvarı Güllük alt geçidinde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Düğün konvoyundaki bir grup, birden otomobilleriyle yolu trafiğe kapattı. Konvoyun önünde bulunan gelin ve damadın içerisinde bulunduğu araçtan, gelin ve damat da aşağı indi.

Ardından araçlarından inen vatandaşlar, meşale yakıp çalan müzik eşliğinde çiftetelli oynadı. Uzun süre trafikte oynayan grup büyük tepki görürken, trafikte uzun kuyruklar oluşmasına neden oldu.

Yaşanan o anlar ise vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıyıp sosyal medyada yayınlandı. Vatandaşların duruma tepki olarak uzun süre korna çaldığı görüldü.

Kentin en işlek yolunu kapatıp çiftetelli oynadılar ile ilgili etiketler Antalya Muratpaşa Trafik Düğün konvoy çiftetelli meşale

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.