Kendisiyle aynı adı taşıyan tek oğlunu hırsız zannedip öldürdü!

Konya'nın Seydişehir ilçesinde Mehmet A. birlikte çobanlık yaptığı ve kendisiyle aynı adı taşıyan tek oğlu Mehmet A'yı hırsız zannedip tüfekle ateş ederek öldürdü.

Dün saat 23.00 sıralarında, Yaylacık Mahallesi Beşoluk Yaylası'nda bir çocuk babası Mehmet A. kendisiyle aynı adı taşıyan ve birlikte çobanlık yaptığı oğlu Mehmet A. ile hayvanları beslemek için kaldığı yayla evinin bahçesinden gelen sesi, hırsız zannetti. Tüfeğini alıp, karanlıkta sesin geldiği yöne doğru ateşledi.

TUVALETTEN DÖNEN OĞLUNU HIRSIZ ZANNEDİP VURDU

Vurduğu kişinin bahçedeki tuvaletten dönen oğlu Mehmet A. olduğunu fark eden baba, hemen jandarma ve sağlık ekiplerini arayıp, yardım istedi. Göğsünden vurulan Mehmet A., gelen sağlık görevlilerinin müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Baba Mehmet A., jandarma tarafından gözaltına alındı.

DHA

Kendisiyle aynı adı taşıyan tek oğlunu hırsız zannedip öldürdü! ile ilgili etiketler Konya hırsız oğlunu öldürdü
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.