Kendisini ölmüş gibi gösterip kaçmıştı: Interpol’ün aradığı tecavüzcü yakalandı

ABD’de tecavüz ve dolandırıcılık suçlarından aranan ve kendisini ölmüş gibi göstererek kaçan Nicholas Rossi İskoçya’da yakalandı. Koronavirüs nedeniyle kaldırıldığı hastanede yakalanan Rossi kefaletle serbest bırakılmıştı. Ancak Interpol2ün aradığı zanlı kaçma şüphesi nedeniyle bir kez daha tutuklandı.

ABD’de tecavüz suçundan aranan ve kendisini 2020 yılında ölmüş gibi göstererek kaçan Nicholas Rossi İskoçya’nın başkenti Glasgow’da yakalandı. Film gibi olay, Rossi’nin koronavirüse yakalanarak hastaneye kaldırılması sonrası son buldu.

ABD’li makamlar, tutuklanan kişinin tecaviz suçlamasıyla aranan Rossi olduğunu doğruladı. Ancak FBI ve Interpol  tarafından aranan Rossi kefaletle serbest bırakıldı.

‘Arthur Night’ takma adıyla İskoçya’da saklanan Rossi, geçen hafta kaldırıldığı hastanede tutuklanmıştı. Ancak sonrasında kefaletle serbest bırakılan Rossi, kaçma şüphesi bulunduğu gerekçesiyle bir kez daha tutuklandı.

Kendisini ölmüş gibi gösterip kaçmıştı: Interpol’ün aradığı tecavüzcü yakalandı

 Rossi’nin tedavi gördüğü hastanen kaçmak için hazırlık yaptığı iddia ediliyor.  ABD makamları, Rossi’nin tutuklandığını doğrulayarak yarın mahkemeye çıkarılacağını açıkladı. Utah Savcılığı iade süreci nedeniyle detaylı bilgi vermedi.  Öte yandan İskoçya polisinin Rossi’nin ülkede olduğunu hastalanmadan çok önce bildiği iddia ediliyor.

Nicholas Rossi, ABD’de 250 bin dolarlık dolandırıcılık ve 21 yaşındaki bir gence tecavüz etmekle suçlanıyordu. Önce kendisini hasta olarak gösteren Rossi, 2020 yılında ise sahte bir şekilde öldürğünü bildirerek kendi cenaze törenini bile düzenlemişti.

Kendisini ölmüş gibi gösterip kaçmıştı: Interpol’ün aradığı tecavüzcü yakalandı ile ilgili etiketler ABD İskoçya Tecavüz nicholas rossi tutuklama
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.