Kendisini aldatan eşine tecavüz edip boğdu!

Konya'da kendisini aldattığını öne sürdüğü 1 yıllık eşi Gülsüm Karasu'ya kulübede tecavüz eden Alaadin Karasu, kadını eşarpla boğarak öldürdü. Korkunç olayın zanlısının daha önce de kadın ticaretinden sabıkası olduğu ortaya çıktı.

Sabah'tan Halit Turan'ın haberine göre; Konya'da bir yıl önce evlendiği eşinin kendisini aldattığını öne süren Alaaddin Karasu, genç kadını arazideki boş bir kulübeye götürüp, tecavüz etti ve eşarpla boğarak öldürdü. Kadın ticareti ve farklı suçlardan sabıkası bulunan katil zanlısı cinayetin ardından polise teslim oldu. Ereğli ilçesinde ilk eşinden ayrılan 3 çocuk babası Alaadin Karasu (36) bir yıl önce kendisi gibi eşinden boşanmış ve 2 çocuğu olan Gülsüm Karasu (41) ile evlendi. Geçimsizlik nedeniyle eşinden ayrı yaşamaya başlayan Gülsüm Karasu, önceki gece telefonla konuştuğu eşiyle Toros mahallesindeki boş arazide buluştu.

ALDATTIĞINI İLERİ SÜRDÜ, TECAVÜZ EDİP ÖLDÜRDÜ

Karasu, kendisini aldattığını öne sürdüğü Gülsüm Karasu'ya boş kulübede tecavüz edip, eşarpla boğarak öldürdü. Olaydan iki saat sonra Emniyet Müdürlüğü'ne giden zanlı, eşini öldürdüğünü anlattı. Zanlının ifadesinin ardından araziye giden polis, boş kulübede Gülsüm Karasu'nun cansız bedenini buldu. Zanlının kadın ticaretinden poliste suç kaydı olduğu öğrenildi.

Kendisini aldatan eşine tecavüz edip boğdu! ile ilgili etiketler Konya cinayet Tecavüz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.