Kendisine tokat atan adama bomba attı! 5 kişi hastaneye kaldırıldı!

Ukrayna'da bulunan Kharkiv'de görülmüş en garip sokak kavgalarından biri yaşandı. Birbiriyle tartışan 2 kişinin kavgası, 5 kişinin hastanelik olmasına sebep oldu. Tartışma sırasında birden yumruk yiyen genç adam, cebinden çıkardığı bombayı agresif grubun üzerine attı!

Son zamanlardaki gerginlikler yüzünden her yeri silahlarla dolan ve aşırı derecede militarize olan Ukrayna'da sokak kavgaları bile değişime uğradı. 

BAŞTA HER ŞEY ALIŞILAGELDİKTİ

Ukrayna'nın bir kenti olan Kharkiv'de tartışan iki kişiden birinin ötekine yumruk atmasıyla olay normalde kavgaya dönecekken, öyle olmadı. 

CEVABEN YUMRUK YERİNE BOMBA ATTI

Yumruğu yiyen genç adam sendeledikten birkaç saniye sonra kendine geldi ve sakince cebindeki RGD-5 el bombasını çıkardı ve tartıştığı grubun ortasına bıraktı. 

TUTUKLANDI

Tokata karşılık olarak cebindeki bombayı atan şahıs cinayete teşebbüs ile yargılanmak üzere tutuklandı. 

 

 

Kendisine tokat atan adama bomba attı! 5 kişi hastaneye kaldırıldı! ile ilgili etiketler Ukrayna bomba Tokat Kavga el bombası kiev

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.