Kendisine gelen küfürü okudu! Özlem Gürses neden ceza verilmediğini sorguluyor!

Halk TV sunucusu Özlem Gürses, kendisi hakkında küfürlü mesajlar paylaşan kişi hakkında savcılığın takipsizlik kararı verdiğini açıkladı. Gürses, o çirkin ifadeleri canlı yayında okuyarak, bu hakaretlere neden ceza verilmediğini sorguladı... Ancak Gürses'in adli süreci zamanında başlatmadığına yönelik iddialar da var... İşte küfür polemiğinin ayrıntıları

Youtube kanalından yaptığı canlı yayında açtığı hakaret ve tazminat davasının savcılık tarafından takipsizlikle sonuçlandığını söyleyen Özlem Gürses, karara tepki göstererek, kendisine küfürlü yorum yapan kişinin mesajını sansürsüz şekilde okudu.

Gürses, "’Seni gördüğüm yerde yakalayıp d… bağırta çağırta g... s... haberin olsun’ ifadesine savcılar takipsizlik verdi" dedi.

“Bunu okuduğum için çok özür diliyorum” diyen Gürses, savcılığın takipsizlik kararının gerekçesini, “Hakaretin kime yapıldığının anlaşılmadığı” diye açıkladığını da belirtti.

"ŞİKAYET SÜRESİ 6 AYLA SINIRLI" İDDİASI

Ancak Sabah Gazetesi'nde bu konu hakkında yeni bir iddia yer aldı.

Gürses hakkında verilen takipsizlik kararına ulaşan Sabah Gazetesi'nin haberinde; kararda hakaret suçu için 6 aylık şikayet süresi olduğu, ancak Gürses’in avukatları aracılığıyla savcılığa yapılan başvurunun paylaşımın ardından 6 aydan fazla süre geçtikten sonra yapıldığı vurgulandı.

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı'nca verilen takipsizlik kararına Gürses’in avukatlarınca Sulh Ceza Hakimliğine itiraz yapıldığı, hakimliğin de itirazı reddettiği ortaya çıktı.

Hakimliğin kararında, tüm soruşturma dosyasındaki delillere göre, itiraz edilen savcılık kararının usul ve yasaya uygun olduğu kaydedildi. Öte yandan, Özlem Gürses’in sadece Beykoz Adliyesi’ndeki kayıtlara göre, 1134 kişiden hakaret iddiası ile şikayetçi olduğu ortaya çıktı.

Kendisine gelen küfürü okudu! Özlem Gürses neden ceza verilmediğini sorguluyor! ile ilgili etiketler küfür hakaret özlem gürses takipsizlik
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.