Kendisine dadı arayan Aleyna Tilki için Tuğba Ekinci gönüllü oldu

Hem sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla, hem de açıklamalarıyla adından sık sık söz ettiren 21 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki, kendisine dadı aradığını Twitter'dan yaptığı bir paylaşımla duyurmuş ve aradığı dadının özelliklerini de maddeler halinde sıralamıştı. Kendisine ileri görüşlü bir dadı arayan Tilki'ye teklif 44 yaşındaki şarkıcı Tuğba Ekinci'den geldi.

Geçtiğimiz haftalarda takipçilerden gelene Eurovision sorusuna verdiği "Ben Avrupa’da, Türkiye’yi, Türkiye’nin lokal bir şarkıcısı olarak temsil etmek istemiyorum. Ben Türkiye’yi global bir şarkıcı olarak tüm dünyada şampiyonlar liginde temsil etmek istiyorum. Çünkü o ligdeki prodüktörlerle çalışmaya başladım bile" şeklindeki cevabıyla gündem olan Aleyna Tilki, Twitter'dan yaptığı son paylaşımıyla da adından söz ettirdi.

Kendisine dadı arayan Aleyna Tilki için Tuğba Ekinci gönüllü oldu

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan ve paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Aleyna Tilki, yine dikkat çekici bir mesaj yayınladı.


21 YAŞINDAKİ ŞARKICI KENDİSİNE DADI ARIYOR


Genç şarkıcı, iş hayatında asistan yerine “dadı”yla çalışmaya karar verdiğini; “Kendime dadı tutacağım. Asistan tribi çekemem. Dadılar çok çalışkan. Yemeğimi düşünür, saçlarımı tarar ve her şey" sözleriyle duyurdu.

Kendisine dadı arayan Aleyna Tilki için Tuğba Ekinci gönüllü oldu - Resim : 2

Aleyna Tilki'ye yanıt yaptığı paylaşım ve yorumlarla sık sık gündem olan Tuğba Ekinci'den geldi. Ekinci Tilki'ye dadı olmaya aday.


"BEN SANA DADI OLURUM!"


Ekinci Aleyna Tilki'yi paylaşarak "Güzel yüzlü fıstığım dadı arıyormuş. Boncuğum benim ben sana dadı olurum kıyamıyorum ben sana erken yaşta koca camiayla boğuştun" yorumunda bulundu.

Kendisine dadı arayan Aleyna Tilki için Tuğba Ekinci gönüllü oldu - Resim : 3

Kendisine dadı arayan Aleyna Tilki için Tuğba Ekinci gönüllü oldu ile ilgili etiketler Tuğba Ekinci Aleyna Tilki
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.