Kendisinden ayrıldı diye eski sevgilisini 2 yıl boyunca...

İngiltere'de yaşanan bir kıskançlık olayı pes dedirtti. Lauren Adderley adındaki genç kadın, kendisinden ayrılan eski sevgilisi Mitchell Lloyd'u 2 yıl boyunca polis olduğuna inandırarak kandırdı. Genç adamı bir soruşturmanın içinde olduğuna inandıran Lauren, böylece Mitchell'in sokağa çıkmasını engelledi. Genç kadının amacı, Mitchell'in başka kadınlarla çıkmasına engel olmaktı.

İngiltere’nin Telford şehrinde çok ilginç bir kıskançlık olayı yaşandı. Dijital ortamda polis kılığına giren Lauren Adderley adlı genç kadın, kendisini terk eden eski sevgilisini iki yıl kontrol altında tutarak başkalarıyla görüşmesine engel oldu. Yönetici asistanı olarak çalışan Lauren (21) ve Mitchell (22), 2014 yılının Eylül ayında ilişki yaşamaya başlamıştı. Lauren, iki ay sonra Mitchell’ın ayrılmak istediğini söylemesi sonucu genç adama akıl almaz bir oyun oynadı. İlk olarak Mitchell’e eskiden işlenmiş olan bir suçun mağduru olduğunu söyleyen Lauren, genç adamdan kendisi lehine tanıklık etmesini rica etti. Her şey Mitchell’in bu teklifi kabul etmesiyle başladı.

ESKİ SEVGİLİSİNİ İKİ YIL BOYUNCA KONTROL ETTİ

Kıskanç genç kadın, ilk olarak “Robert Hay” sahte kimliğini kullanarak eski sevgilisiyle e-mail yoluyla konuşmaya başladı. Polis olduğunu söyleyen Lauren, genç adamı bir soruşturmanın içinde olduğuna inandırdı ve Mitchell’e sokağa çıkmasının yasak olduğunu söyledi. Genç kadın böylece Mitchell’in başka biriyle çıkmasına engel oldu. Mitchell’in sosyal hayatına iki yıl boyunca darbe vuran Lauren, 2014 yılının Aralık ayından bu yılın Şubat ayına kadar üç farklı sahte e-mail adresi kullandı. Genç.adama e-mail üzerinden talimatlar veren Lauren; Mitchell’i çarşamba, cuma, cumartesi ve pazar günleri bara gitmesinin yasak olduğuna inandırdı. Böylece eski sevgilisinin başka kadınlarla görüşmesinin önüne geçen Lauren, söyledikleri yapılmazsa Mitchell’in hakkında yasal işlem başlatılacağını söyledi.

fasdaweq
OLAYI POLİS AYDINLATTI

İki yıl boyunca bu yalana inanan Mitchell, sonunda bir iş arkadaşının tavsiyesiyle polise gitti. Böylece eski sevgilisi Lauren’in kurduğu oyun açığa çıktı. Lauren, olayın aydınlanması sonrasında, polis memuru rolü yapmak ve takip edip tacizde bulunmaktan 9 ay hapis cezası aldı. Lauren’in artık internet geçmişi silinemeyen bir bilgisayar kullanabileceğine karar veren mahkeme, genç kadının eski sevgilisini görmesini de yasakladı.

Kendisinden ayrıldı diye eski sevgilisini 2 yıl boyunca... ile ilgili etiketler İngiltere eski sevgili terk etti
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.