Kendisinden 34 yaş küçük Ezgi Yavuz ile evlenmişti... Erman Toroğlu'ndan 'yaş farkı' açıklaması

4 yıl aşk yaşadığı avukat Ezgi Yavuz ile kısa bir süre önce Barselona'da nikah masasına oturan Erman Toroğlu'nun nikah kareleri sosyal medyada günlerce konuşulmuştu. 73 yaşındaki futbol yorumcusu Erman Toroğlu'nun eşiyle arasındaki yaş farkı dikkat çekmişti. Toroğlu eşiyle arasındaki yaş farkıyla ilgili gelen eleştiriler karşısında sessizliğini bozdu. Toroğlu, kendisinden 34 yaş küçük eşi için bakın neler söyledi...

FIFA kokartlı eski hakem, köşe yazarı ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu geçtiğimiz ay kendisinden 34 yaş küçük avukat sevgilisi Ezgi Yavuz ile sürpriz bir nikahla hayatını birleştirmişti. Müjdeli haberin ardından çiftin nikahtan kareleri sosyal medyaya damga vurmuş ve Toroğlu'nun eşiyle arasındaki yaş farkı gündem olmuştu. Toroğlu eşi ve kendisiyle ilgili yapılan yorumlar karşısında ilk kez konuştu.

İlk eşi ve iki çocuğunun annesi olan Şükran Torunoğlu'ndan 2017 yılında tek celsede boşanan Erman Toroğlu mutluluğa bir kez daha 'evet' dedi. Ezgi Yavuz ile geçtiğimiz ay hayatını birleştiren Toroğlu ve eşi evlilikleriyle ilgili samimi açıklamalarda bulundular. İşte çiçeği burnunda evli çiftin Sabah Gazetesi'nden Serkan Ünlü'ye yaptıkları açıklamalardan satır başları...

 Kendisinden 34 yaş küçük Ezgi Yavuz ile evlenmişti... Erman Toroğlu'ndan 'yaş farkı' açıklaması

- Nerede tanıştınız?

ERMAN TOROĞLU: Bir arkadaş toplantısında tanıştık. O zaman beni çok bilmiyordu, sonradan tanıdı.

EZGİ YAVUZ: Spora yabancı biri değilim, Galatasaraylıyım ve kulüp üyelik belgemi merhum başkan Mustafa Cengiz'den almıştım. Ama televizyon izlemiyorum, bu sebeple futbol programlarını da bilmem yani.


- İlk kez Cihangir'de görüntülendiniz, yaş farkı sebebiyle magazin basınının gündemine oturdunuz...

EZGİ YAVUZ: O gece beni magazinciler evime kadar takip etti, bu hiç hoş değildi! Görüntüleyebilirsiniz ama insanların peşine takılıp evine kadar takip edemezsiniz. İnsanlar kağıt üzerindeki şeylere bakıyor. Ruhlar uyuyor mu, buna bakan yok! Oysa bizim yaşam adına paylaştığımız o kadar çok şey var ki... İkimiz de yemeyi seviyoruz, gezmeyi seviyoruz. Bodrum'u seviyoruz.

ERMAN TOROĞLU: Ezgi için 17 yaşında diye yazmışlar. Güldük, geçtik. Hiçbir şeyin üstüne gitmeyeceksiniz. Sana verdiğimiz bu söyleşi de ilk ve son olacak. O da SABAH gazetesi olduğu için. Ezgi, 39 yaşında bir avukat. Bizler yetişkin insanlarız. Neyin doğru, neyin yanlış olduğunu ikimiz de çok iyi biliyoruz. Bundan kime ne?


EZGİ YAVUZ: Açıkçası beni genç kız diye yazmaları hoşuma gitmedi değil (gülüyor). Erman Hoca'nın kamuoyunca yeterince tanındığını düşünmüyorum. Çok bohem, kaliteli bir hayatı var. Pahalı zevkleri var ama çok mütevazı bir insan. Mesela geçen hafta sanayide tamircilerle personel yemeğine oturacak kadar halktan biri.

- Evlilik kararı nasıl alındı?

EZGİ YAVUZ: Bir teklif olmadı, kendiliğinden gelişti.

ERMAN TOROĞLU: Biz dört senedir beraberdik. Açıkçası evlilik bana uzak geliyordu. İlk eşimle uzun zaman ayrı yaşadık. Bir daha evlenmem diyordum ama Ezgi'yle tanışıp birçok konuda anlaşınca, kafa dengi de olunca, "Bu insanla olabilirim" dedim. O zaman "Neden evlenmeyelim?" dedik.

- Evlenmek için neden Barselona'yı seçtiniz?

ERMAN TOROĞLU: Yılbaşında genelde yurt dışına gidiyoruz. Sıcak bir yer olsun dedik, Barselona mantıklı geldi. İtalya kapalıydı, pek çok yerde kısıtlamalar vardı. İspanya aşı olanları kabul ediyordu.

 

 

Kendisinden 34 yaş küçük Ezgi Yavuz ile evlenmişti... Erman Toroğlu'ndan 'yaş farkı' açıklaması ile ilgili etiketler Erman Toroğlu Düğün nikah Ezgi Yavuz yaş farkı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.