Kendisinden 29 yaş küçük! Sosyetik iş adamı Serdar Bilgili'nin yeni aşkı bakın kim çıktı

Kariyerine şarkıcılıkla devam eden Defne Samyeli ile adı aşk dedikodularına karışan Beşiktaş eski Başkanı, iş adamı Serdar Bilgili'nin sevgilisi ortaya çıktı. 58 yaşındaki Bilgili, bu kez kalbini modacı Rabia Yaman’a kaptırdı. Kendisinden 29 yaş küçük olan Yaman’la çıktığı mavi turda aşka yelken açtı.

Bir dönem Defne Samyeli ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündemde olan sosyetik iş adamı Serdar Bilgili, aşk hayatında hız kesmiyor. İşleri nedeniyle ABD-Türkiye arasında mekik dokuyan Bilgili, şimdilerde kalbini modacı Rabia Yaman'a kaptırdı. İkili, önceki gün mavi tura çıkarak Ege koylarında aşka yelken açtı.

Kendisinden 29 yaş küçük! Sosyetik iş adamı Serdar Bilgili'nin yeni aşkı bakın kim çıktı

Saklambaç'ın haberine göre; Ünlü iş adamı, Yaman'ı lüks teknesiyle Marmaris'e götürdü. Burada Gripin konserini izleyen ikili, daha sonra tekneye atlayıp koylarda gezintiye çıktı.

Kendisinden 29 yaş küçük! Sosyetik iş adamı Serdar Bilgili'nin yeni aşkı bakın kim çıktı - Resim : 2


RABİA YAMAN'DAN GİZEMLİ PAYLAŞIMLAR...

Modacı Rabia Yaman, yaptığı paylaşımlarda Bilgili'nin teknesinin olduğu anlaşılmasın diye özen gösterdi.

 modacı Rabia Yaman


ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ'IN ESKİ SEVGİLİSİ

29 yaşındaki Rabia Yaman, bir dönem yakışıklı oyuncu Şükrü Özyıldız'la aşk yaşamış ikili, nişanlandıktan sonra ayrılık kararı almıştı.

 modacı Rabia Yaman - Şükrü Özyıldız

3 kez evlenen 58 yaşındaki Serdar Bilgili'nin ise 2 çocuğu bulunuyor.

ESKİ EŞİNE BENZİYOR

Serdar Bilgili'nin ikinci evliliğini gerçekleştirdiği Fransız model Amelie Latournald ile Rabia Yaman'ın benzerliği dikkat çekiyor.

Serdar Bilgili

 

Kendisinden 29 yaş küçük! Sosyetik iş adamı Serdar Bilgili'nin yeni aşkı bakın kim çıktı ile ilgili etiketler Serdar Bilgili Defne Samyeli Ege tatil modacı Rabia Yaman tekne turu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.