Kendisi küçük futbolu büyük

Hakkarili Hamza Yılmaz, 5 yaşında olmasına rağmen bazen halı sahada bazen de şehir stadında idman yapıp futbol oynuyor. Hayali futbolcu olmak olan Hamza, yeteneğiyle de herkesi kendine hayran bırakıyor.

Hamza Yılmaz, 5 yaşında olmasına rağmen bazen halı sahada bazen de şehir stadında idman yapıp futbol oynuyor. Hayali futbolcu olmak olan küçük Hamza, oynadığı futbolla da yaşıtlarını geride bıraktı.

Kendisi küçük futbolu büyük

"HAKKARİ'DE ÇOK YETENEKLİ ÇOCUKLAR VAR"

İlk hedefinin oğlu Hamza’nın eğitimi olduğunu söyleyen baba Cahit Yılmaz, “İnşallah Hamza gerek eğitim gerekse futbolculuk hayatında iyi yere gelecektir. Hamza büyüdüğünde ülkesine yararlı bir birey olacağına inancım tamdır. İlimiz Hakkâri’de çok yetenekli çocuklar ve gençler vardır. Hakkâri’deki babalar ve anneler çocuklarına spor konusunda gereken desteği sağlamalıdırlar. Onların ellerinden tutmalıdırlar. Hakkâri’deki spor faaliyetlerine gereken ilgi sağlanmalıdır. Bunun yanında devlet yetkililerimiz, yöneticilerimiz, Hakkâri’deki iş adamlarımız bu çocuklara gereken altyapı ve tesis imkânı sağlamalıdır. İnanıyorum ki, Hamza ve onun gibi nice yetenekler vardır” dedi. (İHA)

Kendisi küçük futbolu büyük ile ilgili etiketler Hakkari futbol Hamza Yılmaz Cahit Yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.