Kendini müziğin ritmine kaptıran Kalben'in dansı olay oldu

Sadece, Haydi Söyle, Saçlar, Yara, Derdimin Çiçeği gibi şarkılarla adından söz ettiren 36 yaşındaki şarkıcı Kalben, son konserindeki hareketleri nedeniyle sosyal medyada gündem oldu. Geçtiğimiz günlerde Babylon'da sahne alan Kalben'in sahnede elinde mikrofonuyla agresif bir şekilde hoplayıp zıplamasına kimse anlam veremedi. Ünlü şarkıcının sahnedeki o anlarını hayranları büyük şaşkınlıkla izledi.

Şarkıcı Kalben sahnedeki davranışları nedeniyle sosyal medyada gündem oldu. Kalben konseri sırasında adeta kendinden geçti. İlginç dans figürleri sergileyen ünlü şarkıcı sosyal medyada alay konusu oldu ve 'alkolün dozunu fazla kaçırmış' yorumları yapıldı.


Mikrofon ve mikrofon standını eline alıp sahnede bir sağa bir sola giden Kalben'in anlamsız hareketleri karşısında hayranları 'ne oluyor' diye tepki verdi.

kalben

HAYRANLARI ŞAŞKINLIK İÇİNDE İZLEDİ

Yeşil straplez bir elbiseyle sahneye çıkan ünlü şarkıcı eline aldığı mikrofonuyla sahnede hoplayıp zıplarken 'yaaaa' diye bağırıp agresif tavırlar sergileyince hayranları büyük şaşkınlık yaşadı. Müziğin ritmiyle kendinden geçen Kalben'in sahnede yaptığı hareketlere kimse anlam veremedi. Ünlü şarkıcının konserindeki o anlara ait görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu.

 

Kendini müziğin ritmine kaptıran Kalben'in dansı olay oldu ile ilgili etiketler Kalben Konser dans Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.