"Kendi kulüplerinde oynamıyorlar..."

A Milli Takım Teknik Direktörü Lucescu İsveç maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

A Milli Futbol Takımı'nın İsveç'e 1-0 yenildiği maçın ardından teknik direktörü Lucescu önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Lucescu'nun açıklamalarından öne çıkanlar:

"İlk yarı çok iyi oynadık. 3 tane gol pozisyonumuz vardı. İkinci yarıda gördük ki kendi kulüplerinde oynamayan arkadaşlarımız tutunamadılar. Kendi kulüplerinde oynasalar bu hataları yapmazlardı."

"Genç oyunculardan bir ekip kurmaya devam ediyoruz. 21 yaşında 3 tane oyuncumuz vardı sahada. Bir yere varacağız, çalışıyoruz. Genç bir ekibi tekrar bu seviyeye getirmeye çalışmak kolay değil."

"Bizim oyuncularımızın kendi takımlarında ilk 11'de oynamaları lazım."

"Olsen kalesinde iyiydi, bundan dolayı maçı kaybettik. Yediğimiz gol inanılmaz kötüydü. Çağlar'ın orta sahada 3 oyuncunun arasına girip çalım atmaya çalışmasıyla kontra yedik ve penaltı oldu."

"Umuyorum ki Cenk ve Çağlar kendi takımlarında oynamaya başlayacak. Başka oyuncular bulmaya, yetiştirmeye devam edeceğiz. Göbekte Ertuğrul'u göreceğiz, bakacağız."

"Umut Bulut dışında başka santrfor bulamadık. Güçlü bir milli takım için büyük mücadele vermek lazım. Kendi ligimizde, kendi takımlarında oynamıyor arkadaşlar. Bu ekipten umutluyum, inançlarından dolayı. Rekabetçi bir ekip olacaklar, biraz sabır gerekiyor."

"Kendi kulüplerinde oynamıyorlar..." ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.