Kendi evine taşınan kadın neye uğradığını şaşırdı! Komşusu evinin odasını çaldı!

Kira fiyatları son dönemde İstanbul'da uçuk noktalara gelirken bir ev sahibinin yaşadığı olay 'Bu kadarına da pes' dedirten cinsten. Evini kiraya verdikten bir kaç yıl sonra apartmana geri dönen kadın, karşılaştığı manzara karşısında şoke oldu. Evine giren kadın, 3+1 olan evinin 2+1'e döndüğünü yani bir odasının ortadan kaybolduğunu gördü. Kadının iddiasına göre evinin bir odasını komşusu çaldı.

İstanbul'da ev alma komşu al atasözünün ne kadar doğru olduğunu gözler önüne seren bir olay yaşandı. 

KENDİ EVİNE TAŞINMAK İSTEYİNCE BÜYÜK BİR ŞOK YAŞADI

Show TV muhabiri Serhat Alaattinoğlu'nun haberine göre, İstanbul'da bir vatandaş yaklaşık bir yıl önce 3+1 daire satın aldı. Kiracılarının çıktığı evine kendi taşınmak isteyen şahıs evine geldiğinde büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Kendi evine taşınan kadın neye uğradığını şaşırdı! Komşusu evinin odasını çaldı!

YAN KOMŞUSU EVİNİN ODASINI KIRIP KENDİ EVİNE BAĞLADI

Şahıs, 3+1 odalı evine geldiğinde 2+1 olduğunu fark etti. Kendisinin iddiası üzerine yan komşusu evinin odasını kırıp kendi evine bağladı.

Kendi evine taşınan kadın neye uğradığını şaşırdı! Komşusu evinin odasını çaldı! - Resim : 2

KOMŞU: BELEDİYE İMAR İZNİ VERDİ

Şüpheli komşu ise belediyenin kendisine imar izni verdiğini ileri sürdü. Odanın kimin olduğu konusunda kararı mahkeme verecek.

Kendi evine taşınan kadın neye uğradığını şaşırdı! Komşusu evinin odasını çaldı! ile ilgili etiketler İstanbul Komşu kiracı ev sahibi imar izin kira
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.