Kenan Sipahi kimdir?

Kenan Sipahi kimdir? Fenerbahçe Beko, Kenan Sipahi'nin transferini resmi internet sitesi üzerinden resmen açıkladı. Fenerbahçeli taraftarlar şimdi Kenan Sipahi kimdir diye aramak yaparak oyuncu hakkında bilgi toplamaya çalışıyor.

Fenerbahçe Beko, Kenan Sipahi'nin transferini resmi internet sitesi üzerinden resmen açıkladı. Fenerbahçeli taraftarlar şimdi Kenan Sipahi kimdir diye aramak yaparak oyuncu hakkında bilgi toplamaya çalışıyor. Kenan Spiahi kimdir?

Fenerbahçe Beko resmen Kenan Sipahi ile anlaştı. Fenerbahçe Beko, Kenan Sipahi'nin transferini resmi internet sitesinde üzerinden açıklayarak taraftarlarına güzel haberi verdi.

"Erkek Basketbol Takımımız yeni sezon kadro planlamaları kapsamında, İspanya’nın Real Betis takımında forma giyen oyun kurucu Kenan Sipahi (1.98, 1995) ile bir yıllık anlaşmaya vardı. Bu anlaşmanın Kulübümüze ve Kenan Sipahi’ye hayırlı olmasını diliyor, sporcumuzun sarı-lacivertli forma altında zaferlerle dolu bir sezon yaşamasını temenni ediyoruz."

Aslen Kosova Priştine’lidir. Kosova’da 1995 yılında dünyaya gelmiştir.

Bugüne kadar Tofaş, Fenerbahçe Ülker ve Pınar Karşıyaka formalarını giymiştir.

Babası Celal Sipahi annesi ise Bisera Sipahi’dir. Kosova’da doğmuş büyümüş Türk kökenli basketbolcudur. 2006 senesinde abisi Cengiz Sipahi’nin Bursa’da okuması nedeni ile abisinin yanına gitmiştir.

Orada abisinin Tofaş’ta oynayan bir arkadaşının basket maçına gitmiş ve salonda bir kaç şut atmış o anda Tofaş takımının yöneticileri tarafından keşfedilmiş ve takıma kazandırılmıştır.

Kenan Sipahi 2017 yılında Almeda Abazi’nin kız kardeşi İlda Abazi ile görüntülenmiş ve haber dünyasında sevgili olarak isimleri birlikte anılmaya başlamıştır.

Kenan Sipahi kimdir? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Kenan Sipahi Kenan Sipahi kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.