Kenan Koçak: Daha çok işimiz var, gençlere yönelmemiz lazım

A Milli Takım Yardımcı Antrenörü Kenan Koçak, Ay-Yıldızlılar'ın son durumu ve takımın performansı hakkında açıklamalarda bulundu. Stefan Kuntz'un sağ kolu, "Takımdaşlıktan ve takımın arzusundan gayet memnunuz. Her şeyde yüzde yüz istediğimiz gibi olmadı. İddiamız devam ediyor. Sonuna kadar da kovalayacağız. Stefan hocamızın da dediği gibi birlik ve beraberlik içinde hedefimize ulaşacağız" dedi.

Takımdaki birlik ve beraberlikten dolayı teknik ekip olarak büyük sevinç yaşadıklarını dile getiren Koçak, “Bir haftadan biraz daha fazla vaktimiz yoktu, takımla çok fazla zaman geçiremedik. Takımı tam tanıyamadan zorlu müsabakalar oynadık. Bu tür galibiyet gelmesi ister istemez Stefan hocamızı ve tüm ekibi duygulandırdı. Maç sonunda da o birlik ve beraberliği görünce daha çok sevindik. Bu birlik ve beraberliği yaşadığımızda başarıya ulaşabiliriz. Ekip olarak bu birlik ve beraberliği sağlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

SİVASSPOR-ANTALYASPOR MAÇINDALAR

"Çalışmaya devam ediyoruz. Bizim için iş bitmedi. Avrupa'da oynayan oyuncularımız var. Yurt içinde oynayan oyuncularımız var. Dağılım yaparak oyuncularımızı takip edeceğiz. Yarın Sivas maçına gideceğiz. İstanbul’daki maçları izleyeceğiz. İşimiz bu, Stefan Kuntz hocamızın raporu doğrultusunda oyuncuları izleyerek milli takım için en doğru kararı vereceğiz."

"Kısa vadede iki önemli maçımız var. İki maçı da alarak Dünya Kupası’na katılmak istiyoruz. Kısa vadede planlar yaparken, yapılanmaya da gitmemiz lazım. Gençlere yönelmemiz lazım. Takım olarak birbirimizi bulmamız lazım. Daha çok işimiz var. İşimizi seviyoruz, elimizden geleni yapacağız. İnşallah Türk futbolu için hayırlısı olur."

Kenan Koçak: Daha çok işimiz var, gençlere yönelmemiz lazım ile ilgili etiketler A Milli Takım Stefan Kuntz kenan koçak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.